Connect with us

Kerítésen innen

Belépett az MSZP-be egy volt fideszes

ismeretlen
Megosztás

Nem csak elvándorlásnak lehetünk tanúi, ha az MSZP kerül szóba, hanem vannak a pártba belépni akaró új jelentkezők is. A közelmúltban lett MSZP-s Chladek Tibor, a Magyar Liberális Párt Pest megyei elnöke, aki korábban a Fideszben is politizált.

Mint arról beszámoltunk, a közelmúltban több MSZP-ben aktívan politizáló, sőt polgármesterséget is szerzett tag döntött úgy, hogy a DK-ban folytatja tevékenységét. Januárban Szanyi Tibor hagyta ott a pártot, őt követte Kiss László, a III. kerület és Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere.

Most viszont egy belépőről jött hír!

Chladek 2004-től kezdődően közel egy évtizedig politizált a Fidelitas és a Fidesz színeiben, 2010-ben önkormányzati képviselőjelölt volt a XVIII. kerületben. 2007 és 2013 között az Országgyűlési Hivatalban dolgozott, Balogh Józseffel és Ángyán Józseffel együtt részt vett a Nemzeti Tanyafejlesztési Program létrehozásában. A Fideszből annak jobbratolódása miatt, a párt illiberális fordulatát követően lépett ki – írja a Hírklikk.

2010 és 2013 között a fülöpházi székhelyű Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületének munkatársa és szóvivője volt.

2014-től a Magyar Liberális Párt tagja, agrár- és vidékfejlesztési szakpolitikusa, 2017 óta a párt hernádi csoportelnöke. 2018-ban a Liberálisok Pest Megyei Választmánya a párt megyei elnökévé választotta. A 2019. évi őszi önkormányzati választásokon a Magyar Liberális Párt és az MSZP közös polgármester-jelöltje volt Hernádon.

A politikus belépéséről szóló értesülést a Hírklikk kérdésére az MSZP megerősítette.

figyu

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. Dobos Róbert

    2020.05.08 13:37 at 13:37

    Marha!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük