Connect with us

Budapesti hétköznapok

Adomány a Fellegvár Napközinek

Megosztás

A józsefvárosi rendészek tartós élelmiszer-adományt vittek a Fellegvár Napközinek.

A Fellegajtó Nyitogatók Alapítvány által működtetett, súlyos fogyatékkal élő gyerekek számára gondoskodást és fejlesztést nyújtó napközi ugyan a járványhelyzet miatt márciusban bezárt, és csak június 2-án nyit újra, az ellátott gyerekeknek és családjaiknak addig is jól jön minden segítség.

A VIII. kerületi rendészek 2018 végén kerültek kapcsolatba a napközivel és az azt üzemeltető Varga Gáborral, aki egyedül neveli súlyosan fogyatékos kisfiát, Táltost.

Varga Gábor akkor már közel volt a célhoz: azon dolgozott, hogy fiának és a hozzá hasonló gyerekek kis csoportjának létrehozzon egy napközit a Baross utcában.

Csakhogy a speciális napközi nyitását el kellett halasztani. Varga Gábor a nehézségek ellenére nem adta fel: tavaly ősszel megnyitott a Fellegvár Napközi.

Varga Gábor facebook-oldalán köszönetet mondott a segítőknek

„Amikor jó józsefvárosinak lenni. Sok szó esett már, mennyit köszönhet napközink a kerületnek, az előző vezetésnek és a józsefvárosi embereknek. Gábor Bardovits közbiztonsági referens közel három éve támogatja ügyünket, sok százezer forintnyi építőanyagot gyűjtött nekünk , falat bontott, segítséget szervezett.

A testület szintén önkéntes munkával, adományokkal támogatta az épülést, falat bontottak, sittet hordtak, a hölgyek építőanyagot gyűjtöttek és most újabb segítség jött a körzeti rendészektől egy nagy adag élelmiszer szállítmánnyal, amit hét családnak osztottunk el. Köszönjük mindenkinek, aki ebben a három nehéz hónapban is velünk volt.”

Forás: facebook.com/joszefvaros.hu

A Csepel bringákkal támogatja a józsefvárosi szociális segítőket

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük