Erzsébetvárosban változik a parkolás – A döntés szigorúnak látszik, de nem az! – szerintük

Döntött a VII. kerületi képviselő-testület: Erzsébetvárosban háztartásonként legfeljebb két autóra járhat majd lakossági parkolási kedvezmény – az első marad minden háztartás számára ingyenes – tudtuk meg a a Színes Erzsébetváros közösségi oldal bejegyzéséből.

Addig nincs baj, amíg nincs baj, de ha van, Ön is rendőrt hív(na, ha lenne…)! – Egy hét alatt 299 rendőr szerelt le!

Lejárt a felmondási tilalom. Június 1. és 8. között 299 hivatásos állományú rendőr nyújtotta be lemondási kérelmét – tudta meg a Magyar Hang az Országos Rendőr-főkapitányságtól. A hivatásosok június elsején tehették meg ezt újra, 2020 novembere és idén május 31. között a kormány ugyanis a koronavírus-járványra hivatkozva tiltotta meg a rendvédelmi és egészségügyi dolgozók távozását, a korlátozásban pedig csak néhány hónapos szünetet tartottak.

Pikó András: ez egy ócska, felelőtlenül aljas politikai játék – Az önkormányzat, szemben a kormánnyal nem vethet ki nyakló nélkül extraadókat…

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter szerint a kis- és középvállalatok, valamint az önkormányzatok többsége ki tudja termelni a nagyobb energiaszámlákat. Lássuk, hogy megy ez Józsefvárosban – kezdte közösségi oldala bejegyzését Pikó András, a kerület polgármestere.