Connect with us

Bulvár

Ez az 5 csillagjegy nehezen oldódik fel párkapcsolatában

csillagjegy-horoszkop
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Rengeteg mindentől attól, hogy egy, egy csillagjegy függ, mennyire gyorsan és könnyen oldódik  fel társaságban, vagy éppen a párkapcsolatodban. Az otthon látott példákon túl számít a korábbi tapasztalatod, és persze a vérmérsékleted, élethelyzeted is. De gondoltál már arra, hogy a csillagjegyed is befolyásolhatja ezt a fontos helyzetet?

Szűz

A szüzek híresek arról, hogy tartózkodóan viselkednek, és meglehetősen távolságtartóak. Na, nem azért, mert nem barátságosak, vagy éppen kedvesek, hanem mert nagyon szerények. Ugyanez a szerénység a legtöbb esetben kifejezetten vonzó a másik nem számára, a szüzek nem eljátsszák ezt a szerepet, hanem valójában ilyenek. Emiatt azonban akkor is nagyon nehezen oldódnak fel, ha valóban szerelmesek. Kicsit olyanok, mintha nem tudnák, hogyan kellene ezt az egészet kommunikálni.  Bár nagyon jól alkalmazkodnak és odaadó, szerethető partnerek, akik igénylik a lelki melegséget, alig-alig akad olyan ember, akinek sikerülne felébresztenie egy szűzben a szenvedélyt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-09)
A mai nap folyamán, meglehetősen izgalmasan alakulhat a Szűz szerelmi élete, különösen, ha éppen alakulóban van valami ön és egy nagyon vonzó személy között! Ha már párkapcsolatban él, természetesen akkor is kicsit felkavarodhat az állóvíz, de most csakis pozitív értelemben. Vegye könnyedén a kanyarokat és adja át magát az élvezetnek, akár észszerű, akár nem, mert most bizony ritka és felhőtlen örömökben lehet része, ha így tesz!

Szerző

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük