Connect with us

Bulvár

Erre készülj! Előzetes horoszkóp Valentin-napra…

Megosztás

Tudd meg, hogy mi vár rád a szívügyek terén! Ezt mondja Valentin-napra a horoszkóp.

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A február tele lesz izgalmas fordulatokkal mind pozitív, mind negatív téren. Az önbizalomhiány okozta összezördülések is komoly befolyással lesznek a párkapcsolatokra, de nem kell aggódni, mert ha ezen képesek vagytok túllépni, akkor egy sokkal szilárdabb és mélyebb kapcsolatot tudhattok magatokénak. Tudd meg, hogy mi vár rád a szívügyek terén! Ezt mondja Valentin-napra a horoszkóp.

Kos

Nagyon nehezen tudod leplezni az akaratosságodat és a türelmetlenségedet és eben most sem fogsz sikerrel járni. Sajnos ezen nem igazán tudsz változtatni, éppen ezért ebben az időszakban rád nem jellemző módon visszahúzódsz a benned kialakuló önbizalomhiány és a félelmek miatt, Ennek ellenére sokan esedeznek utánad, hiszen mindenki odáig van az egyediségedért, a játékosságodért és az őszinteségedért.

Csodás Valentin-nap vár rád!

Bika

Ebben az időszakban, ha a szőke herceg dicsérne, sajnos azt sem hinnéd el, mert az önbizalomhiányod nagy úrrá válik feletted. Legszívesebben ki sem mozdulnál a lakásodból, de ne aggódj. Ez nem tart örökké. Most nem is árt neked, ha egy kissé befelé fordulsz és megfigyeled, hogy milyen belső értékekkel rendelkezel. Ha sikerül rendbe raknod magad, utána a külsőddel sem lesz semmi problémád.

Hajrá Valentin-nap!

Ikrek

Ha továbbra is folytatod azt az akaratosságot és türelmetlenséget, amit eddig, akkor ne nagyon számíts rá, hogy ez a hónap szerelemmel fog kecsegtetni téged. Talán éppen az a célod, hogy békén hagyjanak és tehesd a saját dolgodat, csak éppen ezt nem tudatosítottad magadban. Képtelen vagy most bármiféle kötöttséget elviselni, és ha teheted, akkor kizárólag csak a saját szabályaid szerint működsz. Ha van párod, talán ő az egyetlen, akinek a jelenlétét elviseled magad mellett.

Vigyázz mert könnyen cserbenhagyhat Valentin!

Rák

Nem egy békés időszak lesz az elkövetkező számodra. Ha nem vársz el semmit, akkor nem is érhet csalódás. Hiába vágysz gyengédségre és közelségre, az önbizalomhiányoddal minden lehetőséget kizársz az életedből, pedig nagyon is vonzó lennél sokak számára, de ezt most képtelen vagy jól kamatoztatni. Legalább

Valentin-napon szórd el a tüskéidet!

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük