Hadházy Ákos: minden eddiginél aljasabb lejárató kampány indul ellenem!

Hadházy Ákos sokak tyúkszemére rálépett már, azonban az bátran kijelenthető, hogy minden megpiszkált ügy és minden említett láb-rendellenességel küzdő érintett esetében volt mit keresgélni. Ahogy az lenni szokott, akit rajtakapnak, hogy „helytelenkedik”, az általában rosszul viseli a helyzetet és próbál ellensúlyozni. Amikor a „megcsípett” kezében hatalom van és ez párosul az erkölcsi érzék teljes hiányával, akkor a végkifejlet megjósolhatatlan. Ilyenkor nem számít a regnáló megszólalóitól könnytől homályos arccal-hanggal emlegetett család, gyerek, csak az számít, hogy a „fontos elvtárs” megússza a dolgot.

Karaktergyilok – elszenvedő főszereplő: Hadházy Ákos

Minden eddiginél aljasabb lejárató kampány indul ellenem!

– kezdte a független képviselő a közösségi oldalára feltöltött videóját.

Ezt a videót még szeptember elején vettem fel, azóta tudom, hogy egy napon publikálnom kell.

Akkor előválasztási ellenfelem házalt ezzel a hazug történettel különféle újságoknál, de nem akadt, aki lehozta volna.

Most más módszerrel próbálkoznak,

egy ismeretlen „blog” hozza a sztorit, amire már hivatkozhat a propagandasajtó.

A trafikmutyi leleplezése óta fel vagyok készülve erre, de nem mondhatnám, hogy nem vagyok borzasztóan dühös azokra az emberekre, akik képesek így belegázolni egy család életébe.

Ez is csak azt jelzi, hogy jó úton járok, nagyon ráléptem például Rogán Antal tyúkszemére, amikor bemutattam, hogyan kapcsolódik a végrehajtói kar elnökének korrupt ügyeihez. Csak annyit tudok üzenni nekik:

nem fognak eltántorítani a célomtól!

Család, gyerek és, ami még jól mutat a karaktergyiloknál….

Szánjon rá 4 percet az életéből, ha kíváncsi, mivel lesz tele napokon belül az összes marionett-sajtóorgánum!

Akik már meghallgatták – a kommentekből

„Doktor úr! Nagyon vigyázzon magára, és fel ne adja, nagyon kérem! Ön talán a legerősebb reményünk, hogy az emberek (legalább egy részének) kinyílik a szeme, és gondolkozni kezd.
Legjobbakat önnek és családjának! ”

„Nagyra becsülöm, hogy ezt elmondta és ilyen higgadtan. Kormánypártban semmi morális gát, nem nézik, hogy a másik oldalon egy ember van, illetve mégse, mert náluk csak a kormánymagyar az. Nem tudnak eltérő véleményt nyilvánítani konszolidáltan, csak trágár módon, már csak ez önmagában is váltásért kiált. És a legszomorúbb, hogy mindezt keresztény attitűd mögé bújtatva.”

„Tisztelt képviselő úr! Mi mindannyian bízunk önben,tudjuk,hogy milyen fontos munkát végez! Bízunk az erejében és a becsületességében!”

„Óriásplakátokon kellene felsorolni mondazt a sok bűnt, amit ezek valóban elkövettek, amiket az Ön közreműködésével lepleztekmle, semmi mást, csak a felsorolást! Azzal is tele lenne számos óriásplakát! Egyébként ezek nem jutnak el az emberekhez!”

„Ákos! Ahogy közeledik a választás, egyre aljasabb dolgokra kell felkészülni, ezt ön is tudja! Sajnos én megalapozottan tartok attól, hogy a tettlegesség is előkerül. Ne legyen paranoiás de a kellő óvatosság nem árt.”

„Hajrá Ákos! Sokan vagyunk akik Ön mellett állnak!”

„Szomorú,hogy ilyen ügyet húz elő valaki ! Okosan érvelni ,vitatkozni az ilyen ember nem is tud és főleg ,ha nincs is miről vitatkozni ! Sokszor írtam már ,olyan nagyon sok ügy volt , amiért el kellett volna zavarni a kormányt ! Talán most sikerül !”

„Nagyon hiteles amit mondasz Ákos veled vagyunk , kitartást és sok sikert kívánunk neked.”

„Hajrà Hadhàzy doktor!Ön ma sok fiatal pèldakèpe!Bàtor,igazsàgszerető.,aki szavaièrt, tetteièrt mindig vàllalja a felelőssèget.Ön nincs egyedül,ha szüksèg lesz rà, hallatni fogjuk a hangunkat.A tolvajok meg rettegjenek!”

„Plusz egy ok a többi ezer mellé, hogy elzavarjuk ezt a tetű fidesz bandát a búsba!”

Kapcsolódó

 

Hadházy Ákos: minden eddiginél aljasabb lejárató kampány indul ellenem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük