Vujity Tvrtko: Ennyi karaktergyilkosságot, gyűlöletet és gyalázkodás nincs kedvem tovább finanszírozni!

Egyre többen sokallunk be a lassan 10 éve tartó gyűlöletáradattól, ami megmérgez futó ismeretségeket, szoros kapcsolatokat, házasságokat, szóval az életünket.

Elég volt!

Vujity Tvrtko közösségi oldalán osztotta ki a regnálót:

“Adófizető magyar állampolgár vagyok. Soha, semmilyen állami támogatást nem kaptam magyar kormányoktól, sem a mostanitól, sem a korábbiaktól. Így nettó befizetője vagyok a hazámnak. A politikusok az én pénzemből (is) élnek.

Az általanosítást elkerülve, szomorúan látom, hogy vannak közöttük szép számmal, akik munkájukat, erőfeszítésüket abba fektetik, a pénzemet arra költik, hogy a saját ellenfeleiket lejárassák, azokat gyalázzák. Teszik ezt ahelyett, hogy mélyebben bemutatnák nekem a saját programjukat.

Öntudatos magyar (választó)polgárként elvárom,

hogy a saját pénzemből békét, nyugalmat és célokat mutassanak, ne pedig azt, hogy a másik mekkora mocsok! Ne azt lássam, hogy a pénzem arra megy el, hogy egy politikusnak annál jobb, hogy a másiknak minél rosszabb!

Ennyi feszültséget, karaktergyilkosságot, gyűlöletet és gyalázkodás nincs kedvem tovább finanszírozni! Nem társadalmi mozgalom ez, hanem egyszerű vágy, az is lehet, hogy csak egy álom. Ugyanakkor NYUGALMAT AKAROK, és ezt kívánom egész Magyarországnak! ♥️????????♥️”

Elegem van sok korrupt tetűből, és az őket még most is bőszen mentegető f@sz békemenetelőkből is

Varga Zoltán: Elegem van az egész nyomorult rendszerből!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük