Connect with us

Ez a nap

Meghalt Nagy Tamás a karizmatikus egyházi vezető

Megosztás

A Szcientológia Egyház soha el nem múló szeretettel és tisztelettel emlékezik meg arról, hogy az Egyházban töltött több mint 35 év elkötelezett vallási szolgálat után Nagy Tamás 2022. január 28-án elhagyta testét.

Nagy Tamás
Megosztás

A Szcientológia Egyház soha el nem múló szeretettel és tisztelettel emlékezik meg arról, hogy az egyházban töltött több mint 35 év elkötelezett vallási szolgálat után Nagy Tamás 2022. január 28-án elhagyta testét.

Életút a Szcientológiában!

A rendszerváltás nyomán 1991-ben létrejöhetett a Magyarországi Szcientológia Egyház, amelynek megalapítása után vállalta el a budapesti Szcientológia Misszió, később pedig a Központi Szervezet vezetését. Ebben a minőségében közreműködött további szcientológia missziók megnyitásában és segítette fejlődésüket.

Vezetése alatt a szervezet folyamatosan fejlődött. 2000-ben nyílt meg a Budapesti Szcientológia Egyház, amely immár felhatalmazást kapott a szcientológia vallásos szellemi tanácsadásának gyakorlói, az auditorok képzésére, valamint lelkészként történő felszentelésükre. Tamás vezetése alatt a budapesti Szcientológia Missziónak, majd az Egyház Központi Szervezetének az évek során összesen hétszer kellett nagyobb bérleménybe költözni, amíg végül 2016-ban megnyílhatott az Egyház saját tulajdonú ideális épülete a Váci úton. Közeli barátai között tudhatott számos neves vallástudóst és vallási vezetőt, valamint olyan világsztárokat is, mint Chick Corea, aki minden magyarországi koncertjén ragaszkodott Tamás jelenlétéhez.

Köszönjük Tamásnak mindazt, amit értünk tett, kívánunk neki minden jót és természetesen visszavárjuk, hogy folytassa tevékenységét egy jobb világ megteremtésében!

Tamást a Magyarországi Szcientológia Egyház saját halottjának tekinti.

Olvasható a Magyar Szcientológiai Egyház oldalán.

Kapcsolódó

Nagy Tamás

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük