Connect with us

Bulvár

Befutott a hétvégi horoszkóp! Március 5-6-án sokakra nem akármilyen két nap vár!

Megosztás

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint! Bár sokszor feszültségek árán, de végül mégis sikeres hétvégét zárhatnak a csillagjegyek. Íme a hétvégi horoszkóp.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint! Bár sokszor feszültségek árán, de végül mégis sikeres hétvégét zárhatnak a csillagjegyek. Íme a hétvégi horoszkóp.

Kos

Minden hétvégéjét betáblázza, és semmi ideje nem marad saját magára. A következő néhány napot töltse befelé fordulva, koncentráljon az álmaira, vágyaira, a saját igényeire.

…addig is pénteken….

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetős kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Kos. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett…

Bika

A szingli Bikára izgalmas flörtök és romantikus kalandok tömkelege vár, de intenzív és szenvedélyes hétvégére készülhet az is, akinek épp van kiszemeltje, vagy komoly párkapcsolata.

…addig is pénteken….

Ma valami apróság, kifejezett aggodalommal töltheti el, melyet nagyon nehezen él meg, kedves Bika! Ne engedje, hogy maga alá gyűrje a félelem és a aggódás. Bármi is legyen a tárgya, az első riadalom után, kapja össze magát és kerüljön elébe az eseményeknek. Ha kell, nyomozzon, kutasson addig, míg végül teljes bizonyosságot nem nyer, hogy aggodalma felesleges volt és valójában minden a legnagyobb rendben!

Ikrek

Ne nyomja el az érzéseit, akár örömről, szerelemről, akár haragról van szó. Csak a saját közérzetét rontja el, ha nem vállalja fel az érzelmeit, és az ezzel járó konfliktusokat.

…addig is pénteken….

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Ikrek, egy meglehetősen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tűnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyűttén érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdő, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Rák

Ez a hétvége a párkapcsolatáról szól majd, de sajnos nem a romantikus értelemben. Rengeteg probléma, sérelem felszínre kerül önök között. Fogja fel úgy, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy mindezt tisztázzák, és hétfőtől tiszta lappal induljanak.

…addig is pénteken….

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielőbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük