Sorting by

×

Erre a 4 csillagjegyre fantasztikus hétvége vár! – “Minden másra ott a Mastercard….”

Vajon mivel töltenéd a szíved szerint a hétvégét, a szabadidőt? És mivel töltené a párod? Szívesen meglepnéd az év kilencedik hétvégéjén azzal, amit igazán szeret? A horoszkóp csillagjegyed alapján segít a válaszban és a választásban. 

Kos

A Kos csillagjegy szülötte imád nyerni, a leginkább pedig a versenysportokat szereti. Próbálj ki egy új sportot már ezen a hétvégén, meglepődsz, milyen hamar belerázódsz, és mekkora élményt nyújt.

…addig is pénteken….

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetős kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Kos. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett…

Bika

A Bika nagyon szeret a kezével alkotni. Menj ki és kertészkedj egy kicsit, esetleg főzz valami finomat. Szippantsd be a friss levegőt, kirándulj egyet a tavaszt ígérő napsütésben, vagy ízleld meg az általad készített, fenséges ételt. Persze kínáld meg és varázsolt el vele a szerelmedet is.

…addig is pénteken….

Ma valami apróság, kifejezett aggodalommal töltheti el, melyet nagyon nehezen él meg, kedves Bika! Ne engedje, hogy maga alá gyűrje a félelem és a aggódás. Bármi is legyen a tárgya, az első riadalom után, kapja össze magát és kerüljön elébe az eseményeknek. Ha kell, nyomozzon, kutasson addig, míg végül teljes bizonyosságot nem nyer, hogy aggodalma felesleges volt és valójában minden a legnagyobb rendben!

Ikrek

Az Ikrek imád olvasni. Nézd meg a könyvtárat, és bökj rá vakon, csukott szemmel a kötetek között egyre. Ha most pörgősebb kikapcsolódásra vágynál, csörgesd össze a barátokat, és ünnepeljétek meg például, hogy két napig tiétek a világ. Közös esti sütögetés és vidám beszélgetés – kell ennél jobb program?

…addig is pénteken….

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Ikrek, egy meglehetősen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tűnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyűtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdő, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Rák

A Rák otthonülő típus, szívesen tölti a családdal vagy kettesben a hétvégéket. A mostani kiválóan alkalmas a művészi vénád bontogatására. Kezdj bele egy új DIY-projektbe, vagy fess valami szépet. Ha inkább segítenél, önkéntes munkát is választhatsz, például segíthetsz levest osztani az Ukrajnából rászoruló menekülteknek.

…addig is pénteken….

Ma könnyen feltámadhat önben az esetleg rendre visszatérő vágy valaminek a megvásárlására, amit már régóta kinézett magának. Talán most jött el a pillanat, hogy megvegye! Nem érdemes mindig halogatni, hiszen, ha jobban belegondol, végül is, talán sosincs megfelelő alkalom kiadni ennyi pénz, így csak azt kell eldöntenie, ki akarja-e még adni egyáltalán?

<<< Ezt láttad már? >>>

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.