Connect with us

Blogbazár

Mije keményedik az ellenzéki sajtótól a Fidesz képviselőjének

pécs
Megosztás

A tiffánzsoltok, bayerzsoltok és fodoribolyák fideszes világában biztosan komoly fegyvertény lehet, ha valakinek keményedik valamije az egyre szűkülő térben mozgó ellenzéki sajtó létezésétől, írja blogjában Berkecz Balázs.

Hári Józsefnek, a Fidesz pécsi önkormányzati képviselőjének és a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája vezetőjének – saját bevallása szerint – a széklete keményedik az ellenzéki sajtótól. Gratulálok…hari_kepviselok-crop

A csőlátás kezeléséről írott szösszenetét a Pécsi Stop szúrta ki.

Berkecz

Gondoltam én is megnézem, hogy Hárinál sikerült-e a csőlátást gyógyítani, hiszen egy gyógymód akkor lehet sikeres, ha valakinél már használt. Hári a jelek szerint a Habony-Mészáros-Vajna triász által fideszes lopott pénzből üzemeltetett büdös kanálisokból gyakorolja a csőlátást, vagyis nem sikerült meggyógyulnia ebből a betegségből.

Amúgy a Hári oldalán feltolult ellenzéket ekéző posztok közül nekem az az üde színfolt a kedvencem, amelyben egy pöttyös esernyő formájú virágtartó fotóját osztotta meg Hári képviselő, és a kommentekben jelzi Fodor Ibolya, hogy ők is szeretének egy ilyet. Remélem megkapják.

Nem mellesleg Hári volt az egyik elkövető, aki 2014 szeptember végén, az önkormányzati választási hajrában a Fidesz-KDNP pécsi kertvárosi kitelepülésén fröccsel kínálta az arra érkező választókat, érdeklődőket, többségükben hajléktalanokat, miközben a pécsi városvezetés rendeletben tiltja az alkoholfogyasztást, illetve a fedél nélkülieket rá két napra tiltották ki Pécs több közterületéről.

Hári amúgy a Kulturális és Köznevelési Bizottság tagja is, gondolom ez a szellemi nívó kell ahhoz, hogy a Fidesz-KDNP színeiben valaki labdába rúghasson. Nem mellesleg a volt fideszes, hazaárulózó, fenyegetőző, sikkasztás bűntettében bűnsegédként elítélt Fodor Ibolyát javasolta a Pécsi Értéktár Bizottság új tagjává választani Páva Zsolt, Pécs polgármestere tavaly…

Berkezcz

Az Együttnek van programja arra, hogy újra normális hellyé tegye Magyarországot, és benne Pécset és Baranyát is!

(Szerző: Berkecz Balázs az Együtt pécsi politikusa)

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük