Kutyások, figyelem! Újra szöggel teli kolbász-támadás, ezúttal Pécsett

Érthetetlen, hogy mi visz rá valakit arra, hogy bemenjen a közértbe és előre megfontolt szándékkal kolbászt vásároljon azért, hogy azt egy kutyafuttatóban és környékén szétszórja! Személyes bosszú, vagy az állatok utálata vezethet oda, hogy ölni akarjon egy aberrált elme? Vigyázzon minden érintett a házi kedvencre, mert egyre gyakoribb az ilyen eset.

Read more

Pakontai Lili utolsóévesként iskolát vált

„Igaz a hír, a körülményekről és részletekről nem kívánok nyilatkozni, amíg a jövő hét hétfői nappal létre nem jön a jogviszony új iskolámmal” – írta a Telex megkeresésére Pakontai Lili, aki felszólalt az október 23-i tanár-diáktüntetésen. A végzős diáktól akkor elhatárolódott a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium igazgatója, a kormánymédia pedig gőzerővel „karaktergyilkolta”.

Read more

Dr. Biszak János hadbíró ezredes emlékére

Már említettem többször, hogy én az egyetem után vonultam be katonának Kalocsára. BMP, egyszerűbben mondva harckocsi parancsnok lettem volna. De ezt az eszközt a szovjetek kicsi kirgízekre tervezték, nem pedig száz kiló feletti magyar kézilabdásokra. Úgyhogy nekem ehhez nem nagyon fűlött a fogam. Ezért Édesapám, Dr. Martin István ügyvéd a bevonulásom után felhívta a Kaposvári Katonai Bíróság akkori elnökét, Dr. Habony János ezredest és kérte, ha lehet, vegyen át a szolgálati időre bírósági fogalmazónak. Akkor a katonaidő se veszik el a fogalmazói gyakorlatból, hamarabb lehetek bíró.

Read more

Pin It on Pinterest