Connect with us

Kerítésen innen

… és nem szállnak le a rezsicsökkentés nevű döglött lóról…. – Itt vannak az új számlaminták!

Megosztás

Azt találták ki a Fidesz-éceszgéberek, hogy a sokaknak megugorhatatlan rezsiszámlákon feltüntetik a ki tudja milyen számításon alapuló „ezt fizettétek volna, ha nem lennénk nektek” információt, persze narancssárga alapon.

Ha eddig energiahiszti volt, most jön az energiasokk: a januári fogyasztásról decemberben kiküldenek előlegszámlát a szolgáltatók
Megosztás

Azt találták ki a Fidesz-éceszgéberek, hogy a sokaknak megugorhatatlan rezsiszámlákon feltüntetik a ki tudja milyen számításon alapuló „ezt fizettétek volna, ha nem lennénk nektek” információt, persze narancssárga alapon.

Németh Szilárd, a rezsifelelős

Az augusztusban kibocsátott lakossági gáz- és áramszámlákon feltüntetésre kerül, hogy Magyarország Kormánya az átlagfogyasztásig rezsicsökkentett díj alkalmazását írta elő. A számlák tartalmazni fogják továbbá, hogy a rezsicsökkentett díj nélkül mekkora lett volna a fizetési kötelezettség az elszámolt időszakban, és azt, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően mennyit takarított meg a lakossági fogyasztó.

-informálta a neki hívőket közösségi oldalán. Akit bővebben is érdekel az önfényezés, itt olvashatja teljes terjedelmében.

Ízelítőül…..

Vagy ez….

A hozzászólásokból….

Érdemes megjegyezni, hogy az alábbiak a rezsibiztos közösségi oldaláról való idézetek, nem a „ballib, sorosista, gyurcsányista, unióista vuduzottak” írták.

„Szia Pacalmackóm! Csak szeretném megköszönni a 74 éves nagymamám nevében, hogy tönkreteszed 40 év munkáját, tudniillik havi 40 ezerrel lesz drágább havonta a gázszámla. Nem fűt medencét, csak egy régi Kádár kockát. Köszi, hogy megvéded attól, hogy kijöjjön a nyugdíjából, vagy esetleg félre tudjon tenni belőle, így nem kell aggódnia, hogy hová tegye a pénzt, nehogy ellopják.”

„Azt esetleg nem lehetne ráírni mennyi lenne az ára 270 forintos Euró esetén?? ? Jó tudom Német elvtársat nem az eszéért szeretjük, hanem azért mert valamikor jó Sportoló volt.”

„Kártyás soknak nem jár, ezt hallom, hogy teljes áron vehetnek áramot. Nem értem miért, ha minden haztartasnak jár. Kérem válaszoljon olyan aki fix tudja.”

„Sokakat nem fog ez érdekelni miután elviszi a gázórát a szolgáltató”

„Esetleg a beszerzési árat is feltüntethetnétek”

„Szilárd! Szóval az a helyzet, hogy a gáz átlagfogyasztásba beleférnénk mi is! De most kezdődik csak a fűtésszezon, és ez azt jelenti, hogy még 2-3 hónapig beleférünk, de utána kb 400 ezres lesz a havi számlánk, de 2023. július 31-ig visszaáll az átlagra. Ez azt jelenti, áprilisig keletkezik kb 1 millió Ft többlet befizetésünk, amit ki tudja mikor írnak jóvá! De nem is ez a gond, hanem, honnan vegyek én plusz 1 millió Ft-ot április végéig?” „Olyan mondat nem lesz, hogy éljen a Fidesz?”

„Nyald ki a seggem „pacalkirály”, eddig is szerepelt a „megtakarítás-támogatás” összege a számlákon, csak jóval kisebb összeg! Miért nem lehet azt mondani, hogy nem bírja a költségvetés, fizetni kell emberek??!! Azt még meg is érteném, de ez a kommunikáció kezd az agyamra menni! Nézzetek már felnőtt embernek és ne idiótának! Arra ott az ellenzéki csürhe! Nem kéne lesüllyedni arra a szintre,mert hatalmas bukta lesz a vége!!”

„Te Szilárd, biztos vagy abban, hogy van még igény erre az ócska rezsicsökis hadovára?”

„Önt vagy verték gyerekként, vagy kellett volna !Hihetetlen”

„A 27%-os Áfa remélem marad, mert ugye az is felszorzódik, naná!”

„Egy sorban azért az is oda kéne h férjen, hogy ha Gyurcsány lenne kormányon, akkor mennyi lenne az ára, ne szarakodjatok már ezen”

„A lottószámokat is ráírjátok? Kb az is hasraütésre megy.”

Friss híreink!

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Holnaptól a postaládákban landol az emelt-rezsis számla | Városi Kurír

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük