Connect with us

Kerítésen innen

Jobban tette volna, ha hallgat! – Orbánnak estek a követői

Megosztás

Mellé lőttek Orbán Viktor oldalának kezelői, ugyanis ostobábbnak nézték a követőtábort, mint amilyen valójában. Azzal próbáltáták etetni a népet, hogy egy év múlva mekkora nagy királyság lesz, mert a miniszterelnök „varázslásra” készül.

Upsz! Egyetlen mandátummal vezet a Fidesz az ellenzék előtt az EP-versenyfutásban
Megosztás

Mellé lőttek Orbán Viktor oldalának kezelői, ugyanis ostobábbnak nézték a követőtábort, mint amilyen valójában. Azzal próbáltáták etetni a népet, hogy egy év múlva mekkora nagy királyság lesz, mert a miniszterelnök „varázslásra” készül.

Ez nem jött be…

Hiába indít egyre-másra különböző közösségi felületeket a kampánystáb Orbán Viktor neve alatt, ha az üzenetek olyan faék-egyszerűek és hazugok, hogy a delikvens, aki rájuk téved, egy grimasz kíséretében azonnal tovább is áll onnan. A pénteki Facebook-üzenet ennyi volt:

„Nem ülünk ölbe tett kézzel. Az infláció ellen harcolni kell. Egy év alatt megfelezzük a szankciós inflációt!”

Két órával a közzététel után 1.600-an reagáltak az agyament üzenetre, a többiek ezalatt éppen a forintjaikat számolgatták a pénztáraknál, hogy mire futja a hétvégi ebédhez.

Ma, nem egy év múlva!

A kommentekből….

„Kedves Miniszterelnök úr! Higgye el, szívvel-lélekkel drukkolok a sikernek, de tisztázzunk itt valamit, amit a gazdászok bázishatásnak neveznek: Az infláció felezése azt jelenti, hogy a mostani drágulás nem duplázódik jövőre, „csak” másfélszeresére növekszik tovább. tehát az ideivel összeadódva, a magas bázishoz KÉPEST kisebb arányúnak számolják a további drágulást. Ehhez nem kell Számokbanjóvagyok Ferinek lenni…”

„Nem harcolni kell!! Meg kellett volna előzni!!! Nem vàrni, míg ronggyà romlik a forint!”

„pont az a lényeg…. Minnél nagyobb az inflàció, annàl nagyobbak az àremelések és igy sokkal tőbb az àfa bevétel ,az üres kasszàt valahogy fe kell tölteni.”

„Nem kell harcolni azzal sok idő energia és pénz megy el! A fizetéseiteket kellene megfelezni és a fölösleges kiadásokat amiket a kormàny csinál!”

„Mondjuk az érdekes,hogy azóta robbantak ekkorát az árak a boltokban,mióta a kormány benyögte az extraprofit-adót…”

„A háborús infláció nem ment elég jól a mérések szerint, át kellett nevezni?”

„Amit eddig elloptatok hozzátok vissza és szent a béke” „Eddig Bíztam Őnbe de már nem három gyermek apaként ”

„Az a baj hogy mi ültünk ölbetett kézzel és hagytuk ,hogy te kerülj ismét a csúcsra.”

„Az infláció nemet is váltott közben, vagy csak nevet? „

„Ennék húst, de drága. Ennék zöldséget, az is drága. Mondom, fényevő leszek, erre megjött a villanyszámla…”

„Bázis hatás miatt amúgy is a fele lenne, ezt az ígéretet akár én is tehettem volna, ugyanolyan üres semmi lufi, mint a drága mini elnök úr szájából.”

„Nem a szankcioktol van inflacio, hanem az eddigi gazdasagpolitikad miatt. De ezt te is tudod. Nem butitani es felre vezetni kellene a nepet, hogy meg tobb penzt rakhass zsebre, hanem mellejuk allni! Igen, sok a buta, de egyre tobb szem nyilik ki. Nezd ezt a sok ellen-kommentet.❤️ Szorul a hurok..”

„Kérem inkább ne harcoljon. Amivel eddig harcba szállt, annak mi ittuk meg a levét. És már nem tudunk többet lenyelni…”

„Ezt a baromságot . Minden szankciot ové aláírt . Itt alegmagasabb az infláció, és itt a leg alacsonyabbak a fizetések . Nem értem ové hol él ? Vagy a népe csak az adóig, és a szavazatig érdekli ? De ezt a nép nemlátja , nem érzi a bőrén ? Nemértem .”

„Ami meg nem szankciós az a duplájára nő? Csak szólok, az emberek jelentős része tudja hogy nem az árak fognak csökkenni hanem az árak növekedése az idei évhez képest. Azt pedig elég nehéz lenne überelni.”

Friss!

Szerző