Connect with us

Banánköztársaság

Harapj bele Mindszentybe – Vége a csoki Miki egyeduralmának, megérkezett a tejcsoki hercegprímás

Megosztás

Orbán Viktor „vidéki” programján, október 26-án Zalaegerszegen avatott az egykori magyar hercegprímásra emlékező látogató központot. Mindszenty azóta szó szerint megédesedett.

Megosztás

Emlékeznek még, mi volt Orbán Viktor „vidéki” programja október 26-án? Igen, igen, Zalaegerszegen avatott az egykori magyar hercegprímásra emlékező látogató központot. Mindszenty azóta szó szerint megédesedett.

Anyám, borogass!

Ahogy a világ összes hasonló intézményében a zalaegerszegi látogatóközpontban is lehet időnként ízléses, máskor gusztustalan giccs-emléktárgyakat kapni és ugyan nem ismerünk ilyen felmérést, de szinte biztosan állathatjuk, hogy az utóbbiak a giccs bögrék, zoknik, esernyők fogynak jobban, mint a művészi kivitelű reprók, illetve a helyszelleméhez kötődő valós élményt hordozó tárgyak.

A zalaegerszegi Mindszenty Látogatóközpont azonban rövidke fennállása alatt már elnyerhetné világbajnoki címet csoki bíborosával.

Gratulálunk az ötletgazdának.

dav

(A képet a közösségi oldalon tették közzé)

Nehogy valakiben az édesded bíboros emléke maradjon meg:

Minden egyénnek, minden nép minden egyes nemzedékének újra meg újra meg kell küzdenie a hitéért úgy, mint Jákobnak az Isten angyalával. Isten fiatal. Övé a jövő. (Mindszenty József)

Előzmény

Szerző