Connect with us

Voks 2024

A tüntetésen lesz alkalmatok leadni a Fideszes tagsági kártyáitokat – üzente Magyar Péter

Magyar Péter a legújabb Závecz felmérés eredményéről: f@sz@
Megosztás

„Szombaton tetőzik a Duna Budapestnél” – jelentette a Katasztrófavédelem. Ezzel szemben a fővárosban „árad a Tisza”, legalábbis Magyar Péter reményei szerint, méghozzá „soha nem látott” módon. Utolsó posztjában informálta a demonstráción megjelenni tervezőket néhány fontos tudnivalóról.

„Ugye ott leszel? “Most, vagy soha””

„Nagyon meleg lesz, és sokan leszünk. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk egymásra. A vízfelvevő helyeket kék?, az EÜ pontokat piros ?lufikkal jelöljük a helyszínen.

Vízellátás: Készüljetek a melegre!

A csapok helye: Hősök terén a Műcsarnok bejárata mellett, a másik pedig a Műjégpálya előtti területen. Ne felejtsétek, nincs pohár – hozzatok kulacsot! Tippünk: egy üveg fagyasztott vizet is vigyetek magatokkal, hogy tovább maradjatok hűvösen.

Ne feledkezzetek meg a nap elleni védelemről sem: sapka, kendő vagy kalap viselése ajánlott! Gyertek időben, mert a kisföldalatti lezárhatja az állomásokat! A busz és trolibusz szolgáltatás szünetelni fog.

A Hősök tere több irányból is megközelíthető, például Dózsa György útról és Andrássyról. Nem javasoljuk, hogy a kisföldalattival a Széchényi fürdőig közlekedjetek, majd innen próbáljatok visszajutni a térre, mert nem tudtok majd bejutni a térre.

Semmilyen provokációnak ne üljetek fel! Bármilyen probléma esetén forduljatok a rendezőkhöz, vagy a rendőrökhöz.

A tüntetésen lesz rá alkalmatok,

hogy leadjátok a Fideszes tagsági kártyáitokat! ?

Találkozzunk ma a Hősök terén, 14.00-kor! Gyertek el, hozzátok barátaitokat és családotokat, és írjunk együtt történelmet!”

A hozzászólásokból….

Belenézve a reakciókba leszűrhető: a fanatikus, az fanatikus!

„Sokan leszünk, ès vasárnap mindenki menjen el szavazni! Nem tudni, mi lesz az eredmèny, de minden egyes tèglának örülni kell, nem szabad feladni!”

„Az eszem megáll! Ennyire felkészült nincs még egy politikus! Az emberekre, mondom az emberekre figyel, víz, hőség, kijelölt pontok stb. Pedig felnőttekről szól, mégis óv bennünket, figyelmeztet lehetséges problémákra. Rá merném bízni a gyerekeket”

„Mai nap hatalmas árhullám várható a TISZA-n”

„Késik a CÖF buszunk, de megyünk! ”

„Ki nem hagynám! Magam miatt, a változásért. És, hogy egyszer majd mesélhessem az unokámnak, hogy én is ott voltam, amikor az országban a dolgok jó irányt vettek! Hajrá Tisza, hajrá Magyarország!”

„A jövő attól függ hogy most mit teszünk! Minden bizalmam bennetek van!”

„Hajrá Tisza , hajrá magyarok! Nem véletlen hogy rengeteg ember tart haza külföldről , hogy ott legyen a tüntetésen, és hogy holnap a Tisza pártra tehesse az x et! Köszönjük, minden tiszteletünk nekik !”

Emlékeztetőül….

Péntek éjjel került ki Magyar oldalára a felhívás: vegyél tagságit!

„Magyar Péter kampánya az „utolsókat rúgja” a választás napja előtt: pénteken végigjárta az összes kamerával-mikrofonnal ellátott helyet és mondta a magáét, mega-giga tüntetést ígért szombatra és éjszakára sem hagyta magukra az alvási problémával küszködőket.

Ilyen még nem volt! – írta szerényen

„Ma elindítunk egy olyan kezdeményezést, ami Magyarországon egyedülálló és korábban elképzelhetetlen volt! Kísérletet tesszük arra, hogy a magyar emberekkel közösen írjunk történelmet!

Keressük azt az 50.000 rendszerváltó honfitársunkat, akikkel együtt változtatjuk meg Magyarországot.

Célunk, hogy a rendszerváltó állampolgárok támogatásával, átlátható elszámolással váltsuk le együtt a jelenlegi kormányt!

Legyél az 50 000 rendszerváltó egyike! Fizess elő a rendszerváltásra, és töltsd le a személyre szabott kártyádat.”

Mint az MLM

Mindenki a támogatásának kezdetétől számított 5 havonta léphet egy újabb szintre, így folyamatosan jutva különböző újdonságok hoz és jogosultságokhoz. Minél hosszabb ideig támogatod a mozgalmat, annál több mindenre számíthatsz.

Szerző