Connect with us

Bulvár

Szilárd, mit szívtál – érdeklődött egy kommentelő a hírre, hogy Wittner Marika néni fentről üzent Németh úrnak

Szilárd, mit szívtál - érdeklődött egy kommentelő a hírre, hogy Wittner Marika néni fentről üzent Németh úrnak
Megosztás

Németh Szilárd kormánybiztos, országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök és főnöke Orbán Viktor kedvelt „’56-osa” volt Wittner Mária, aki mindig kapható volt arcát adni egy fotóhoz, amikor úgy hozta az élet, hogy a Fidesznek pont rá volt szüksége. 2022-es halála nem zavarta a volt birkózót abban, hogy „égi üzenetet” tulajdonítva neki újrahasznosítsa őt.

„Wittner Marika néni fentről üzeni nekünk…”

„Mindannyian álljunk ki a béke és Orbán Viktor mellett. A háborúnak és a gyűlöletnek csak a béke, csak a szeretet az ellenszere. A rosszat csak jóval lehet legyőzni! A zászlót ne hagyjuk a földön heverni, fel kell emelnünk, és tovább kell vinnünk! Cum Deo, pro Patria et Libertate!”

Emlékeztetőül….

2019 áprilisi hír volt: képzeljék el, egy tavaszi napon ült otthon az ex birkózó és rezsibiztos, aki mára főmufti lett a regnáló kormánypártban és azon törpölt, kihez menjen vizitbe. Biztos, ami tuti, a stábot odarendelte, mert itt a kampány, menni kell! Aztán beugrott: Wittner Mária, a jó választás! Fogta magát és ahogy jött az ötlet, már indult is a kis kommandó a feltehetően erről mit sem sejtő asszonyhoz. És láss csudát! A felkeresett otthon volt, nem ám otthonkában, szépen puccba vágva és már tette is, amiért felkeresték.

2020 októberében írtuk: „…hajnal van, lezárt utca, meg valahol, a kamera mögött smasszerhegyek. Wittner Mária van, botorkálás, meg ócska műanyag koszorú.

Kell a propagandafotó….”

2021 júniusában: Németh Szilárdot különös kapcsolat fűzheti Wittner Máriához, „56 hőséhez”. Legutóbb akkor járt nála közösségi oldala tanulsága szerint, amikor 2019 tavaszán az Orbán Viktor programját támogató ívet írta alá a sokat látott hölgy, természetesen -biztos, ami tuti, a stábot akkor is odarendelte, mert a kampánynak dübörögni kell! Most sem egyedül ment vizitálni.

„Édesanyámmal együtt köszöntöttük fel Wittner Marika nénit 84. születésnapja alkalmából”

wittner

Szerző