Képzeljék el, egy tavaszi napon ült otthon az ex birkózó és rezsibiztos, aki mára főmufti lett a regnáló kormánypártban és azon törpölt, kihez menjen vizitbe. Biztos, ami tuti, a stábot odarendelte, mert itt a kampány, menni kell!

Aztán beugrott: Wittner Mária, a jó választás!

Fogta magát és ahogy jött az ötlet, már indult is a kis kommandó a feltehetően erről mit sem sejtő asszonyhoz. És láss csudát! A felkeresett otthon volt, nem ám otthonkában, szépen puccba vágva és már tette is, amiért felkeresték.

- Hirdetés -

Minderről képes beszámolóval szolgált Németh a közösségi oldalán:

“Wittner Mária, ‘56 hőse otthonában írta alá az Orbán Viktor programját támogató ívet”

Ajánljuk, hogy ha váratlanul becsenget Önhöz valaki, előbb nézzen ki a kémlelőnyíláson és csak azután nyisson ajtót. Németh és kommandója bárhol felütheti a fejét…?!

Háttér a meglátogatottról….

Morvai “Pesti Srác” díjat kapott – és most jön a java – Wittner Máriától

Wittner Mária akasztást vizionál

Wittner, a zászlóanya – az anyja! 1848 fizetőképes mélyen magyar kerestetik!

1 hozzászólás

  1. Biztosan ,,véletlenül ” gurult oda ez a förmedvény biztos-meg rezsise szilárd. Eegen …És a hősnő is tiszta véletlenül vágta puccba magát-ami elengedhetetlen viselet egy ilyen korszakalkotó dokumentum aláírásához-gondolom elbájcsevegtek a hatalmas sikereken-megerősítették kölcsönösen a nyelvüket az elkövetkezendő idők ígénybevételét figyelembe véve….Hiába no , ezt csak így lehet…!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét