Wittner, a zászlóanya – az anyja! 1848 fizetőképes mélyen magyar kerestetik!

2018 eseményekben gazdag évnek ígérkezik! Március idusának másnapjára – a Magyar címer és zászló napjára – hirdetett soha nem látott akciót a 56 Lángja Alapítvány. Lesz Wittner Mária, 1848 méter hosszú zászló és ugyanennyi vállalkozószellemű zászlóvivő is. Már csak a pénzt kérik összeadni rá.

Andrássy út! – várj, jönnek!

A Nemzet Zászlója névre keresztelt gigarendezvényre magánszemélyek, civil szervezetek, iskolák, egyesületek, sportegyesületek és hagyományőrzők, családok, önkormányzatok, cserkészcsapatok, külhoni és magyarországi, határon túli és a világban szétszórt magyar közösségek jelentkezését várják. A nevezési díjakból kívánják megszövetni a majd 2 kilométer hosszú trikolórt:

2018. március 16-án egy 1848 méteres magyar zászló elkészítésével és bemutatásával üdvözöljük az ünnepnapot. 1848. április 11-én – a negyvennyolcas törvények között – vált hivatalossá a három színű nemzeti lobogónk. Az 1848 méteres zászlót 1848 személy segítségével visszük végig Budapesten az Andrássy úton az Opera és a Hősök tere között. A Hősök terén ünnepi műsorral várjuk a zászlóvivőket és az ünneplő közönséget.

A védnökök már megvannak: Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és a zászlóanya, Wittner Mária, ’56-os forradalmár.

Az ötletgazdák: Franka Tibor (Kerepes polgármestere) és Szilágyi Ákos ( ’56 Lángja alapítvány, Magyar Trikolór Kft.). Aki becsüli a nemzetet és a hagyományt, az nyissa ki a pénztárcáját a jeles esemény tiszteletére!

Az 1848 méteres zászlót közadakozásból és a zászlóvivők “nevezési díjából” kívánjuk megvalósítani, bizonyítva, hogy mennyire becsüljük nemzetünket, szeretjük zászlónkat hagyományainkat és kultúránkat. Akik nem tudnak jelen lenni a jeles napon, de anyagi támogatásukkal  hozzá szeretnének járulni az esemény sikeréhez, azok a “Támogatok” kategória alatt regisztrálhatnak. A 2000 Ft-ot meghaladó adományozók neve bekerül az ARANYBETŰK albumba, amit augusztus 20-án adunk át minden érintetnek.

Azt kisbetűkkel tudatja a (nagyvonalúan hibás magyarsággal megfogalmazott) honlap a kedves érdeklődőkkel, hogy

A nevezés akkor aktíválodik ha az 56 Lángja Alapítvány számlaszámára befizetett nevezési díj beérkezik.

Minden bizonnyal összejön a kívánt összeg, de cseppet sem kell tartani attól, hogy a jó Wittner Mária zászlóanyaság nélkül marad, a kormány biztosan kisegíti az ötletgazdákat!

2 thoughts on “Wittner, a zászlóanya – az anyja! 1848 fizetőképes mélyen magyar kerestetik!

  • Albert Einstein:
    „A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.”

  • Ekkora barmokat elbir szegény országunk ??!! Sajnos el !!! vittner húlye kurvája a keresztanyja a jobbikos gátdának is !! Mi nem volt még hlye kurvája !!??? Ja megint pénz kell neki ???!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük