Wittner Mária akasztást vizionál

Wittner Mária, a maga szerint ’56-os hősnő a szombati kormányellenes tüntetés kapcsán azt álmodta, hogy a felbőszült, csúzlival felfegyverzett liberális tömeg akasztásra készül.

“Akinek hite van, abban nem tudnak félelmet kelteni

Önmérsékletre, és lelki elmélyülésre kérte a PestiSrácok.hu-val megosztott gondolataiban Wittner Mária, a Fidesz “nőtagozatának doyenje azokat az embereket, akik akár nyílt erőszakkal, akár gyilkosságok árán vennék el a hatalmat a vasárnap választási győzelmet aratott kormánypártoktól – kezdi a hősnővel készített interjúját a kormányszócső.

Wittner Mária az “akasztgatni szándékozóknak” azt üzente: nem érti, hogy mitől van mérhetetlen gyűlölet egyesekben, de abban biztos, hogy akinek hite van, abban nem tudnak félelmet kelteni a leghangosabbak, leginkább erőszakosak sem.

Nyolc hónapot töltöttem a siralomházban, sok embert hallottam elbúcsúzni, nem akarok semmi rosszat senkinek, de azt kívánom a most mások életét elvenni akaróknak, hogy csak egy hétre érezzék át azt, amit nekem kellett a börtönben. Akik most akasztani akarnak, azoknak azt tanácsolom, menjenek ki a 301-es parcellához, szálljanak magukba, és gondolkodjanak el, mi is az emberség. Minden magyar életért kár, még a gonosztevőkért is. Arra kérem a hangoskodókat, hogy fejezzék be a gyűlölködést!

Ejtett még pár keresetlen szót a posványban fetrengő baloldalról, akik jobban tennék, ha csendben beletörődnének a megváltoztathatatlanba.

Merre ne autózzon szombat délután Budapesten?

Wittner, a zászlóanya – az anyja! 1848 fizetőképes mélyen magyar kerestetik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük