Connect with us

Banánköztársaság

Juszt László kérdései a 26. hétre, ha Orbán úgy döntene, hogy valódi interjúra vállalkozna – Ha…..

Juszt-matek a 38. hétre: 80 milliárd + napi 400 millió, azaz 36.8 milliárd = tesók között 116.8 milliárd forint
Megosztás

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. 2024. 26. hetében ezekre a kérdésekre vár(na) választ Orbán Viktortól….

Azt mondd meg, Viktor….

„Tudom, hogy egy esetleges továbbjutás a labdarugó EB-n több száz milliót ért volna Önnek, – amit természetesen – mi mindannyian fizetünk ki de talán nem árt emlékeztetnem, hogy miközben “Németország rettegett”, ahogyan kérte őket, aközben az úszóink a belgrádi EB-n 27 érmet, köztük 10 aranyat szereztek.

Tud róla?

Két nappal korábban azt nyilatkozta, hogy Mark Rutte, a volt holland kormányfőnek, annak “a holland fickónak” a megválasztását a NATO főtitkári posztjára biztosan nem fogja támogatni. Majd jött a választás, s mégis rá szavazott.

Ön rutinból hazudik, vagy nem tudja, hogy mit mondott előző nap?

Ön az egész választási kampányát arra építette, – valótlanul és naponta ezerszer állította, tele plakátolta az országot – hogy a NATO háborúba akarja taszítani Európát és Magyarországot. A választás után, – de ez azoknak, akik már kiismerték Önt nem volt nagy meglepetés – a NATO főtitkár jelenlétében ezt visszavonta.

Ugye, most piszkosul büszke magára, hogy az ország 48 százalékát átverte?

24.hu, a Klubrádió, a Pécsi Stop, a 444.hu, az Index, az Economx, a Magyar Narancs és az RTL.hu ellen is pert vesztett abban az ügyben, hogy megírták: „Hans Reisch közölte: Orbán Viktor kérte tőle, az osztrák SPAR vezérigazgatójától: engedje meg rokonának, hogy befektessen a magyar leányvállalatba”. A felsorolt orgánumokat beperelte, a pereket elvesztette. A héten újabb vereséget könyvelhetett el. A Hírklikk ellen is bukott.

Meddig folytatja?

Mostmár az egész ország tudja, hogy milyen előnyöket kényszerítene ki különböző cégekből… Nyilván ismeri a viccet a vadászról, akinek sorozatban nincs szerencséje az erődben a medvével, aki a poénban megkérdezi:

Mond vadász, te biztosan vadászni jársz az erdőbe?

Ön, a béke és a világban élő magyarok nagy barátja, most Csádban költ el minimum 817 milliót egy év alatt “segélyre”, miközben a magyarok lakta Kárpátaljára az idén 31 milliót szán.

Hogy kell ezt érteni?

Arról nem beszélve, hogy 200 magyar katonát vezényel az afrikai országba.

Milyen érdekei vannak ott azon kívül, hogy a fia szervezi az egészet?

Nem mellékesen: a Luxemburgi Bíróság ítélete értelmében a mai napon újabb 400 milliós bírsággal tartozik Ön miatt az ország. Ez eddig 80 milliárd + 5 200 000 000.

Még meddig?

A 26. héten az én kérdéseim ezek lennének a miniszterelnökhöz, ha valódi interjúra is vállalkozna.”

Szerző