Connect with us

Bulvár

Csöbör Katalin tokától-bokáig megtisztelve, avagy alacsonyan szállnak az idősödő amerikai sztárok….

Csöbör Katalin tokától-bokáig megtisztelve, avagy alacsonyan szállnak az idősödő amerikai sztárok....
Megosztás

Amíg Orbán Viktor -mégis Ő a főnök- Arnold Schwarzenegger oldalán vigéckedett szombaton, addig Csöbör Katalin, Miskolc 1. számú választókerületének országgyűlési képviselője kikapta magának Patrick Duffy-t.

Nicsak, ki van ott?

„Egyenesen a Dallasból érkező Bobby Ewingot, azaz Patrick Duffy-t fogadtam ma Miskolcon.”

-írta ki közösségi oldalára Csöbör és az éppen arra tébláboló fotósa által lőtt képet is feltöltötte:

Na még egy bőr….

Azt nem tudjuk, hogy a közszolga milyen szinten beszél angolul, de látványra beszélgettek is:

Mindez Georg Lazar szemüvegén keresztül….

„Egyenesen a Dallasból érkező Bobby Ewingot, azaz Patrick Duffy-t fogadtam ma Miskolcon… lelkendezik Csöbör Katalin (bal felső fotó) a Fidesz egyik szuperjobboldali miskolci képviselője, aki egyébként Bayer Zsolt puszipajtása. (Ugye emlékszünk még Pressman, takarodj haza, te rohadék! Bayerra…)

Bizonyára Patrick Duffynek fogalma sincs arról a magyar szélsőjobboldali politikusok saját fényezésükre használják a Dallas TV sorozat hírességét, de akik Miskolcra vitték, a Cinefest fesztiválra, jól tudták hogy trükkösen majd propagandacélokra is felhasználják a 75 éves amerikai színészt.

Habár neki fogalma sincs arról, hogy mire is megy itt ki a játék, de én majd elárulom Mr. Duffy-nak. Parasztvakítás az. Egy Vida Virág nevű Los Angelesben élő magyar újságíró szállítja a hírességeket különféle ürügyekkel Magyarországra, hogy ott aztán alkalomadtán politikai propagandaanyag legyen belőlük… kizárólag hazai fogyasztásra. Ezt azért nem kellene… Vida Virág a szőke hölgy a bal alsó képen Patrick Duffy-vel.”

Csak úgy….

Amikor még Novák Katalin nem „volt köztársasági elnök” volt, akkor amerikai útjai során Ő sem vetette meg a „véletlen találkozásokat” neves közszereplőkkel.

…vagy ekkor:

Szerző