Mel Gibson emelte Novák Katalin presztizsét, vagy fordítva? Ki vitte a fotóst?

Ahogy Orbán Viktornak “leszervezték” a Schwarzenegger-randit, vagy a Chuck Norris találkát, úgy Novák Katalin sem maradt konzervatív/jobboldali/abortuszellenes filmsztár-fotó nélkül.

Amerikában jártam, mesterségem címere….

Amikor nemrég Rómában járt, akkor Eduardo Verasteguival, a Sonadoras – Szerelmes álmodozók és az Acapulco szépe című szappanoperák sztárjával és Mexikó egyik vezető abortuszellenes aktivistájával hozta össze a sors. Most pedig az Egyesült Államokban Mel Gibson színész-rendező-antiszemita botrányhőssel lőtt közös képet a köztársasági elnök

– idézte fel a “randik” sorát a 444.hu.

“Találkozás egy amerikai Hazafival”

A Hazafi című filmre utalva, amelyben a Mel Gibson alakította szereplő halomra gyilkolja a gonosz vörös kabátosokat az amerikai polgárháborúban. De azt is írhatta volna, hogy találkozás egy „rettenthetetlen” amerikaival, vagy hogy

„Halálos iramban Novák Katalinnal”

– fejtegeti a portál.

Mel Gibson és Novák Katalin korábban is ismerhették egymást, a színész ugyanis május végén megjelent a Political Network for Values (PNfV) nevű ultrakonzervatív, abortuszellenes szervezet budapesti konferenciáján. Mint akkor írtuk, Novák Katalin 2015-ben az igazgatótanács tagja volt, 2019-ben pedig vezetője lett a szervezetnek, amiről a köztársasági elnöki kinevezése előtt mondott le.

Pötty adalék Mel Gibsonhoz….

Gibson közel 10 évig feketelistás volt Hollywoodban, miután 2006-ban, amikor részegen vezetett, és rendőrök megállították, arról üvöltözött, hogy a „kibaszott” zsidók okozták az összes háborút a világon, és arról faggatta az őt letartóztató rendőrt, hogy zsidó-e. Joe Eszterhas magyar-amerikai forgatókönyvíró azt nyilatkozta a sajtónak évekkel később, hogy amikor együtt dolgoztak Mel Gibsonnal egy sorozaton, a színész azt mondta neki, hogy szerinte a holokauszt „nagyrészt baromság”. Gibson persze tagadja, hogy antiszemita lenne. Azt viszont nem tagadta bíróság előtt sem, hogy 2010-ben megütötte a barátnőjét és gyermeke anyját, Oksana Grigorievát, akinek korábban azt üvöltözte a telefonba, hogy a nő baja, ha „megerőszakol egy horda nigger”.

FRISS!

 • Argentína magával vitte Lengyelországot
  Az argentin labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott a lengyel csapat felett a katari világbajnokság szerdai napján, így első helyen jutott nyolcaddöntőbe a C csoportból.
 • Az Airbus bemutatta a hidrogénüzemű, környezetbarát hajtóművét
  Hidrogénüzemű, üzemanyagcellás, környezetbarát hajtóművet fejleszt az Airbus. Ez a hajtóművi rendszer a tervek szerint megoldaná, hogy 2035-re felszálljon az első nulla károsanyag-kibocsátású repülőgép.
 • Vonat gázolt halálra egy férfit Vecsésen
  Vonat gázolt halálra egy 45 éves budapesti férfit szerda délután Vecsésen – közölte Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
 • Csillagjegyek a finisben – Ilyen lesz a december, az év vége
  Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Nyakunkon az újabb év vége, a csillagjegyek megint búcsút intenek egy évnek, ám hogy milyen lesz ez az elköszönés azt most megmutatjuk. Az  év vége nagy horoszkópja. Nyilas Szakmai téren elérkezett az Ön számára a kezdeményezés lehetősége, ha okosan cselekszik, nem engedi, hogy az év végi lazító hangulat hatással legyen
 • Mialatt a diákok a jövőjükért demonstrálnak, Orbán focisulija csapatépít egy luxusszállóban
  Ez (is) egy ilyen nap: mialatt kiderült, hogy több, mint 60-os pénzelvonást javasol az Európai Bizottság Orbán kormánya miatt Magyarországnak, és amikor Pintér belügyminisztériuma 8 tanárt kirúgott, mert demonstrálni merészeltek az oktatás jövőjéért, a Puskás Akadémia közösségi oldalán megjelent a hír: csapatépítő tréningen wellnesseznek a focistasrácok.