Chuck Norris Felcsúton – Orbán visszarévedéséből derült ki, hogy legközelebb(?) a fatornyosába is elfuvarozza a világsztárt

Amíg újra összekapar annyit a miniszterelnök, -az Ön adóforintjaiból- hogy Chuck Norris Magyarországra látogasson, igencsak bele kell húzni Felcsút fejlesztésébe, lehet, hogy mind a két nevezetesség megtekintésén és a műtó környékén való műtárlatvezetés után végig hajtatna a vendég az összes(!) utcán megnézni a helyiek mindennapjait. Persze ez csak fikció, olyan, mint azok a meghívások, hogy „ha arra jársz, mindenképpen ugorj be”?

„A legjobb színész és Chuck” – írta egy kommentelő

Orbán Viktor kommunikációs stábja azt találta ki, hogy a főnök közösségi oldalán megülik a kerek 3. évfordulóját annak, hogy Magyarországon járt a világsztár és készült pár közös fotó és egy videó Chuck-Viktor randiról. Nóvumként bedobtak egy eddig még nem látott részt is a klipből:

A karate-világbajnok a találkozás első pillanataiban elárulta, úgy érzi, mintha már évek óta ismerné a miniszterelnököt, olyan sokat olvasott róla.

  • Orbán: A velem kapcsolatos cikkek 90 százaléka negatív. A liberálisok utálnak.
  • Norris: Mint Trumpot.
  • Orbán: Kicsit még nála is jobban.

Orbán azt is elmondta autózás közben, hogy ő afféle „utcai harcosnak” tartja magát, mint megjegyezte,

Nem az elitből jövök. Egy kis faluból származom (…) semmi különös, de szép hely…

– és azt is megígérte Chuck Norrisnak, hogy

legközelebb, ha lesz időtök ….

Számháború….

Chuck Norris azt is elárulta, hogy a legidősebb fia 56 éves (ezt a felesége korrigálta 57 évesre), míg a legfiatalabb 17. Orbán Viktor erre jegyezte meg, hogy ő ugyanannyi (volt akkor, három éve), mint Norris legidősebb fia. Az is elhangzott, hogy Norris viszont annyi idős, mint Orbán apja (78 éves). A filmsztárt a miniszterelnök elvitte a TEK Zách utcai központjába is, és mint kiemelte, „ők a legkeményebb fickók”, mert a legmagasabb szinten és minőségben védik a lakosságot.

Büszkeségünk, a TEK…

A TEK bemutatója után a videón Chuck Norris a következőket mondta:

Én a világ minden táján láttam edzéseket, de ez volt a legjobb bemutató, amit valaha láttam.

A hozzászólásokból, kifejezetten a keresztényi szeretet jegyében….

„Nagyon jó lenne egy közös film Miniszterelnök úr,Chuckkal.együtt Gyurcsány ellen!jol le rúgnák pörgő rúgásokkal.Garantált kasszasiker lenne”

„Vele véglek kiüssük a ballipsiket!”

„Töle még a terminátor is ovakodik !!! Chuck Norris-szal minden is le lehet győzni !!!!

„Most ìrtam meg a Marky Zay nak hogy fogyasszon ö kevesebbet mindenből és levegőből is”

Kapcsolódó

 

Chuck Norris Felcsúton - Orbán visszarévedéséből derült ki, hogy legközelebb(?) a fatornyosába is elfuvarozza a világsztárt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük