A Sinopharm-ügy utóélete: magyar állami kitüntetést ér Bahrein külügyminiszterének

Hát ehhez rinocérosz-bőr szükségeltetik a Novák-Orbán-Szijjártó orcán! A hír, ami a Magyar Közlönyben megjelent így szól: Orbán Viktor kormányfő előterjesztésére Novák Katalin köztársasági elnök magas állami kitüntetést adományozott a Bahreini Királyság külügyminiszterének. Hogy miért? Most figyeljen….

Read more

“Ilyenkor hol a nagymagyarorszagos sál miniszterelnök úr?” – kérdezték követői Orbánt a szlovákiai kiruccanása kapcsán

Novák Katalin köztársasági elnök egyetlenként a szomszédos országok államfői közül nem élt a lehetőséggel, hogy a a Szlovák Köztársaság megalakulásának 30. évfordulóját “megülje”, nem úgy Orbán Viktor és b. neje, akik Pozsonyban megjelentek a szombati gálaesten.

Read more

Így örömködtek közszolgáink Argentína győzelme kapcsán

Körbenéztünk a közösségi oldalakon, melyik politikus miként fejezte ki örömét afelett, hogy Argentína labdarúgó-válogatottja harmadszor is megszerezte a világbajnoki címet. Bőséges volt a felhozatal sokuk érezte kötelességének, hogy az untig ismételt frázisait beleszőve nyilvánuljon meg. Megsúgom: Németh Szilárd sajtósa találta ki a legütősebb, ám annál primitívebb változatot.

Read more

Felkai államtitkár, a szociálisan érzékeny közszolga: a teher mindenkié, húzódjanak összébb a hajléktalanellátók is

Amikor Novák Katalin, az elesettek problémáira oly érzékenynek mondott -Ő ezt állítja magáról- regnáló köztársasági elnök “one zsinor” aláírta az elé rakott szociális törvény módosítását, kevesebb szó esett a másik e témában született rendeletről.

Read more

Amit küldenék, azt nem szokták karácsonyfára rakni… – Novák Katalin fenyődíszítős-ötlete kiakasztotta a kommentelőket

A kommunikációs stábban jó ötletnek tarthatták, hogy Novák Katalin karácsonyfadíszeket gründoljon a nép egyszerű gyermekeitől a Sándor-palota fenyőfájára. Több szempontból is hatásos, hiszen sokan vannak olyanok, akik tetőtől bokáig megtisztelve érzik majd magukat, hogy a “nemzet fáján” lóg a díszük és az sem utolsó, hogy még az unokáknak is mesélheti az adományozó, hogy részese lehetett a nagyi a “nemzet  adventi ünnepének”. Készülhetnek majd fotók, videók az áhitatról, amin ott pózolnak a regnáló előljárói, akik párás tekintetüket pont a küldő függőjén legeltetik.

Read more

Pin It on Pinterest