Connect with us

Kerítésen innen

Ukrajna segítene Magyarországnak, de a NER-média leleplezte a „példa nélkül álló beavatkozási kísérletet”

Ukrajna segítene Magyarországnak, de a NER-média leleplezte a "példa nélkül álló beavatkozási kísérletet"
Megosztás

Segítséget küldenének az ukránok több szomszédos országba az árvíz miatt, így hazánknak is felajánlotta ezt a külügyminiszterük. A köztudottan nem ukránbarát Orbán-kormány kézivezérelt lapjai azonnal – láthatóan ugyanarra a kaptafára készült – cikkekben minősítik a hírt.

…minket nem vertek át…

„Ukrajna szolidaritást vállal a szomszédaival, akik pusztító áradásoktól szenvednek”

– jelentette be Andrij Szibiha ukrán külügyminiszter az RBC-Ukraine beszámolója szerint. A külügyminiszter azt közölte:

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasítására több országnak is segítséget ajánlottak fel, így Moldova, Lengyelország, Románia, Szlovákia, a Cseh Köztársaság mellett Magyarországnak is.

Az X-en a Nexta Tv is arról számolt be, hogy az ukrán Állami Sürgősségi Szolgálat egységei segítenének többek között hazánkban. Ez a magyar katasztrófavédelmi szolgálatnak megfelelő, speciális mentőszolgálatot jelenti. Az ukrán külügyminiszter bejelentéséről – nyilván nem véletlenül

szinte pontosan ugyanazzal a címmel és attitűddel – több kormányhoz közeli lap is beszámolt, például itt vagy itt.

Úgy tálalják a szolidaritást hangsúlyozó eredeti felajánlást, hogy az ukránok bezzeg a

„gáz- és olajcsapokat elzárnák hazánk felé, a gazdaságunkat leállítanák, de az árvízre érzékenyek”.

Gábor György olvasata: „veszélyben a magyar árvíz!

Magyarország több mint ezeresztendős szuverenitását (mínusz 1944. március 19-i német megszállástól 1990. május 2-ig, az első szabadon választott népképviselet megalakulásáig terjedő téridő vákuumot, vesd össze Magyarország Alaptörvénye, Nemzeti Hitvallás) súlyosan veszélyeztető páratlan és példa nélkül álló beavatkozási kísérletet leplezett le és hiúsított meg a magyar kormány és közvetlenül a kormány mellé rendelt Orbán-párti szabad sajtó.

Mint arra fény derült, az EU és a NATO láncos kutyájaként számon tartott Zelenszkij vezette Ukrajna, elterelni szándékozván a figyelmet az egész univerzum közvéleményét felbolygató, a világ alapvető geopolitikai status quóját megrendíteni kívánó hírről, miszerint Jennifer Lopez a hétvégén csókolózott Ben Affleckkel, az Oroszország ellen gyilkos terrorháborút kirobbantó és az oroszok által saját területeit megszállva tartó ukrajnai lator állam (rogue state) az elmúlt 24 óra során annak a galád, nemzet-, család- és keresztényellenes álláspontjának adott hangot, hogy „Ukrajna szolidáris szomszédaival, akik pusztító áradásoktól szenvednek”, s az érintett országoknak, Moldovának, Romániának, Szlovákiának, a Cseh Köztársaságnak és Magyarországnak segítséget ajánlott fel.

Ám a mindig hősiesen helytálló, megvezethetetlen és kizárólag saját munkatársainak önálló, szuverén véleményére támaszkodó Orbán-hű szabad sajtó két zászlóshajója, a Magyar Nemzet és a Mandiner, egymástól függetlenül ugyan, de a nagy veszélyre tekintettel egyazon fordulattal adott hangot az általuk felismert és leleplezett abszolút és objektív igazságnak, miszerint

„Az ország (azaz a lator állam, Ukrajna) tehát romokban, az oroszok az összeomlás szélére juttatták az országot, de marketingre azért van idő és pénz.” (Forrás: lásd bárhol, minden, a Karmelitához közvetlenül bekötött Orbán-párti szabad sajtóterméket.)

A felkínált ukrán segítség visszautasítása, tekintettel Magyarország szuverenitására, teljesen jogos és biztonságpolitikai szempontból abszolút indokolt. Mert

Ukrajna marketingaspektusból önmagát kívánja piár-előnyben részesíteni, s ezért gátlástalanul próbálja saját piár céljaira felhasználni a magyarországi tomboló árvízhelyzetet.

Miközben a magyar árvíz a magyaroké:

a hazai árvízhelyzetet kizárólag a magyarországi kormánypárti és ál-kormánypárti, ellenzéki és ál-ellenzéki pártoknak és azok vezetőinek van joguk és Alaptörvényben biztosított lehetőségük piár-szempontok szerint felhasználni.

A magyar árvíz a magyaroké, ennélfogva kizárólag magyar piár- és marketing érdekeket szolgálhat, következésképp a magyar árvíz a mi nemzeti-szuverén piár-érdekünk, senki másé! Ezer éves történelmünk megtanított bennünket arra, hogy a saját munkánkkal és verítékünkkel megharcolt valamennyi természeti csapás senki másé, kizárólag a miénk, következőleg csak a magyar pártok és közszereplők piár-érdekeit szolgálhatja minden elemi csapás.

Nem adjuk fel országunk szuverenitását, s nem hagyjuk, hogy az összes, a gátakon lapáttal a kezükben szelfizgető magyar pártfunkcionárius mellé odatüremkedjen a képbe egy-egy sötétben bujkáló, a nemzet árvízszuverenitására beláthatatlan veszélyt és roppant nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, lapátos-vödrös ukrán piár-elbitorló!

Egyúttal felszólítjuk a Lánczi Tamás vezette Szuverenitásvédelmi Hivatalt, hogy haladéktalanul tegye meg a szükséges intézkedéseket, s mielőbb nyilvánítsák árvízvédelmi önkényuralmi jelképpé a gátakon felbukkanó kék és sárga színű műanyagvödröket.”

Szerző