Connect with us

Budapesti hétköznapok

BKK: változás a főváros tömegközlekedésében, és most nem az árvíz miatt

bkk, zugló
Megosztás

A BKK közleménye szerint  Zugló Városközpont fejlesztési projekt építési munkái miatt szombattól módosul a 124-es, a 125-ös, a 125B és a 277-es autóbuszok közlekedése a Bosnyák tér térségében – tájékoztatták a budapestieket pénteken.

Így változik a Bosnyák tér környéki közlekedés

Mint írták, a 124-es, a 125-ös és a 125B autóbuszok ezentúl a Fűrész utcától a Telepes utca-Nagy Lajos király útja-Bosnyák utca-Nagy Lajos király útja-Bosnyák tér útvonalon közlekednek, a Bosnyák téren a felszállóhelyük átkerül a Nagy Lajos király útjára, a templom elé.

A 277-es buszra a Bosnyák térnél a Nagy Lajos király útján, a 32-es busz Göncz Árpád városközpont irányú megállójánál lehet felszállni – tették hozzá.

Arra kérik az utazókat, hogy figyeljék a kihelyezett tájékoztató táblákat – olvasható a BKK közleményében.

Így épül

Javában zajlik az építkezés a Bosnyák tér szomszédságában, ahol egy nyolc épületből álló projekt épül. A Zugló Városközpont nevű projekt keretében egy lakóépület és bevásárlóközpont, valamint hét irodaépület valósul meg
Nagy vihart kavart nem is régen, hogy  az állam 244 milliárd forintért megvásárolta a projektet. Az építkezés azonban nem állt meg, a nyolc épületből hat kivitelezése már folyamatban van. A 7000 négyzetméteres területen megvalósuló városnegyed 168 lakást magába foglaló lakóépülete várhatóan 2024 második negyedévében készülhet el, de a hétből öt irodaépület munkálatai is javában zajlanak

-írta meg a Portfolio.

Ezeket olvasta már?

bkk, zugló

Szerző