Connect with us

Kerítésen innen

Szentkirályi Alexandra krónikus fogalomzavarban szenved, de még nem kapott időpontot a kikúrálására

Szentkirályi Alexandra krónikus fogalomzavarban szenved, de még nem kapott időpontot a kikúrálására
Megosztás

Hiába a sok értelmetlen, kontraproduktív, sokszor igazságtartalom híján lévő megszólalás, nem hisszük el Szentkirályi Alexandráról, hogy ostoba. Azt igen, hogy szervilisen, gondolkodás nélkül mondja fel a rá kirótt blődségeket, amiből következik, hogy pártkatoninának remek, de várospolitikusnak csapnivaló.

Szombati hablaty

Azt mondta a közszolganő -akit azért fizetünk, hogy a Fidesz-KDNP leendő fővárosi frakcióvezetője legyen- a Magyar Nemzetnek adott interjújában, hogy

Vitézy nem számíthat a Fidesz támogatására, ha Karácsony Gergely és Magyar Péter jelöli őt.

Mindezt azzal indokolta, hogy

Vitézy azt ígérte, hogy Karácsonyt váltja le, nem a helyettesét, és ami most történik, az a saját választóinak és ezen belül a jobboldali választóknak a durva arculcsapása és elárulása.

(Szentkirályi arra célozhat, hogy a választási kampányban Vitézy Karácsony ellen indult a Fidesz támogatásával, az ő leváltását tűzte ki célul, most pedig, ha megválasztják helyettesnek, akkor valójában csak a főpolgármester korábbi helyettesét váltja le.)

Mi van?

Azt gondolja a Fidesz-kommunikáció, hogy elfelejtettük, amikor pár nappal a választás előtt visszaléptették Szentkirályit?

Hát mi volt ez, ha nem a választók arculcsapása?

Tovább is van….

Az is kiderült a Szentkirályi-szpícsből, -persze szigorúan azért, hogy a főváros működőképes legyen!?- hogy a Fidesz-frakció nem jelöl tisztségviselőket sem a cégvezetők, igazgatósági tagok pályázataira,

„mert Karácsony Gergely és Magyar Péter háttérmegállapodásának a függvénye lesz, hogy hogyan osztják le ezeket a helyeket”.

Szentkirályi felrótta Karácsonynak, hogy a választás óta egyszer sem kereste meg őket. Azt is elárulta, hogy pártja a következő területekre koncentrál majd a következő években:

  • hajléktalanság,
  • köztisztaság és a közbiztonság,
  • közlekedés,
  • a levegőminőség kérdése,
  • a kötöttpályás közlekedés fejlesztése és
  • a csak általunk képviselt P+R parkolók építése is.

“Ránk a budapestiek számíthatnak. Mi itt vagyunk és maradunk is, minden budapesti megtalál minket, akikről Karácsonyék tudomást sem akarnak venni.”

Kapcsolódó

Szerző