Connect with us

Kerítésen túl

Tényleg attól vagyunk beájulva, hogy Orbán újságírói kérdésekre válaszol? – Kövesse élőben, aki akarja!

kormány, kommunikáció
Megosztás

A Politico brüsszeli hírleveléből derült ki, hogy Orbán Viktor többször elhalasztott szerdai, az Európai Parlament (EP) ülésén történő fellépése előtt rendkívüli sajtótájékoztatót tart Strasbourgban. Hurrá!

2 óra egy töltéssel….

Két órán keresztül válaszolgat a magyar miniszterelnök a sajtó képviselőinek, akik természetesen az EP-ülés miatt szép számmal vannak jelen Strasbourgban, és biztosan sokan reménykedtek abban, hogy el tudják kapni az utóbbi időben botrányhőssé is avanzsált Orbán Viktort egy-két kérdés erejéig. A beharangozásról „kerítésen belül” gondoskodott Ő maga:

…és többek között a Megafon-celeb, Deák Dániel is

… lássuk…

Csak úgy…

Megzavarta egy DK-s aktivista Orbán Viktor Strasbourgban, az Európai Parlament vitanapja előtt tartott sajtótájékoztatóját. A miniszterelnök már beszélt, amikor a férfi berohant a sajtóterembe és elkezdett ordítani, hogy

Miniszterelnök úr, mennyiért árulta el a hazát?!

A férfit a biztonságiak szinte azonnal földre vitték, majd kicipelték a teremből. Ő közben is kiabált. Orbán erre érdemben nem reagált, csupán grimaszolt. Úgy tudjuk, a férfi Gyekiczki Márton, a DK ifjúsági szervezetének tagja. Kötcsén is ott volt, amikor Orbán Viktor bevonult, akkor játékpénzt szórt a miniszterre. A fiatal DK-s politikus édesapja a 2020-ban 62 évesen elhunyt Gyekiczki András szociológus, egykori SZDSZ-es politikus. Az ifjabb Gyekiczki Érden 4. választókörzetének önkormányzati képviselője, Csőzik László polgármester csapatában indult és nyert a nyár eleji önkormányzati választáson.

Szerző