Connect with us

Blogbazár

Magyar Péter: Tiborcz Pista, készítsd a bukszádat, Al Capone hozzájuk képest egy kezdő óvodás volt

magyar,
Megosztás

Magyar Péter mai egyik fontos posztjának célszemélye a miniszterelnök veje Tiborcz István. A TISZA párt elnöke azonban nem csak „hozzá” beszél, őt ugyanis nem egyszerűen egy személynek, hanem kórtünetnek véli. „Al Capone hozzájuk képest egy kezdő óvodás volt” állítja a bejegyzés.

 Tiborcz (saját lábán álló) István

Ő az aki soha nem vesz igénybe állami segítséget irdatlan vagyonának összeharácsolásához…Nem elég, hogy közbeszerzéseken, nemzeti és uniós forrásokból sikerült százmilliárdokat behúznia a nemzet vejének, de még az adójogszabályokat is módosította Orbán Viktor az unokái apjának a kedvéért.

-írja Magyar Péter.

Irány Panama, vagy mégsem?

Az Orbán-klán tagjainak nem kell Panamáig repülniük egy jó kis adóparadicsomért, egy éjszaka alatt megteremti nekik itthon a miniszterelnök, aki ugye pénz- és nőügyekkel nem foglalkozik, folytatódik a bejegyzés, majd így zárul:

Tiborczék mintegy 30 milliárd forint adót kerültek el a 2017-es jogszabály módosításnak köszönhetően.
Nem elég, hogy 100 milliárdokat kap az apósától, de még az adófizetés alól is mentesítik.
Al Capone hozzájuk képest egy kezdő óvodás volt.
2026-tól változik a világ. Tiborcz Pista, készítsd a bukszád!

Kihívás elfogadva

Cikkünk megjelenésével egy időben tette közzé válaszát, amit az Index közölt, Tiborcz István, amit így zár:

Kedves Magyar Péter, neked pedig azt javaslom, hogy mielőtt posztolsz valamiről, nézz utána alaposabban a tényeknek, a valóságnak. Mindenkinek jobb lenne, ha az agresszívan vádaskodó, szenzációhajhász megnyilvánulásaid helyett végre Te is az értékteremtés mezejére lépnél.

Kapcsolódó

magyar,

Szerző