Connect with us

Kerítésen innen

Miért kell nekünk egy tahó hazudozását hallgatnunk?

Tarlós István
Megosztás

Nem csak az a gond, hogy Budapest főpolgármestere időről időre össze-vissza beszél. Az igazi baj, hogy ahelyett, hogy az érdekeiket képviselné, arrogáns, tahó módon inkább provokálja a város lakóit.

Győzelmi jelentés, kis csúsztatással

Mi is beszámoltunk Tarlós István mai újabb győzelmi jelentéséről, amit a maga szokásos büszke módján így fejezett be:

„Erre kössön madzagot valaki!”

Legyen!

Kedves kicsit – sajnos nem tudok másra gondolni – alighanem demens Pista bá!

Nemrégen még arról győzködtetek minket, pesti polgárokat, hogy több milliárdos kötbért nyomtok ki Moszkvából az elcseszett metrófelújításért. Ettől nekik a szemük jön ki, nekünk pedig a metrók klímával felszerelése. Most valami 1 milliárd körüli összegre vagytok nagyon büszkék, de mint mondjátok, az is a Holdban van még.

Igazmondás, de szép is lenne (halk sóhaj)….

Persze, ha a felújítás olyan pöpec, ahogy azt ma elbábozták, akkor meg minek a kötbér? Szóval, van elég gond a mai sajttájjal főpolgármester úr(?), mert itt most már nagyon kevés a nadrágtartó rángatása, amivel „jelezni tetszett szokni”, hogy ott az erő.

Végre itt lenne az ideje az igazmondásnak. Tarlós úr, megérezné milyen felszabadító érzés az igazság! A főpolgármesternek akkor nem lenne szüksége a prosztó provokációkra, amik egyáltalán nem világvárosiak, ahogy Ön sem. Persze tudom én, akinek nem természete az őszinteség, annak nagyon nehezen megy, de megéri.

Az is tény, hogy egy autonóm, igazmondó várospolitikusnak nem könyörögne a Fidesz, hogy induljon újra a főpolgármesteri székért, nekik ugyanis a mostani kesztyűs báb a legmegfelelőbb.

Tarlós sem aprózza el, ha tervezésről van szó, a renitens fővárosiakat azzal próbálja etetni, hogy milyen remek lesz, ha az általuk befizetett napi húsz milliárd, azaz 20.000.000.000 forint adóból az eddigi nagyjából 4% “leadó” helyett kicsivel több alamizsnát kap vissza a főváros és kerületei. Ezért nem kevesebbet akar, mint újabb 4 évnyi főpolgármesterséget, hogy legyen ideje megszolgálni Budapest további tönkretételét. (Forrás: Most, hogy Lázár eltűnt a kormányképből, Tarlós ráncai kisimultak)

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük