Építs saját metróállomást, kocsit! – ajánlja a Budapesti Közlekedési ZRT. – az árverésen minden beszerezhető

Ha valakinek az a mániája, hogy a nappalijába a régi -új?- orosz metró-feelinget akarja becsempészni, annak aranybánya a BKV aktuális árverése. Lesz ott minden: vezetőfülke ajtó, rögzítőfék kerék, ülés-szett, vésznyitókar…. Kell ennél nagyobb boldogság? Azt, hogy a Tarlós-féle fakocka köztük van-e, nem lehet tudni!

Read more

Orbán: az emberek megerősítettek minket abban, hogy jól tettük, hogy megcsináltuk, és úgy gondolják, hogy még, még, még

Orbná: április 3-án a magyar emberek megerősítettek minket abban, hogy jól tettük, hogy megcsináltuk, és úgy gondolják, hogy még, még, még, Európa legnagyobb kulturális beruházásának teljesen el kell készülnie.

Read more

Tarlós-tockos, de kinek? Az „ex” ellenzéket akart alázni, de balul sült el!

Feltehetően nem gondolta végig Tarlós ex főpolgármester, -vagy leváltása óta másként látja a világot- hogy mekkora lavinát indít el kijelentésével, hiszen, ha egy fidesz-közelinek is feltűnik a dolog, az ritka felüdülés így a választási kampányban. Szándéka szerint Budapest vezetését akarta alázni, de megállapítása sokkal tovább mutat a rosszindulatú fricskánál.

Read more

Négy férfi, egy eset – a közös: a botrányszag!

Négy férfi, egy eset. A négy férfi szerepe és jelentősége eltérő, de mind benne vannak abban a botrányban, amiben – mint ahogyan beszámoltam róla – még Polt szerint is különösen nagy értékben, folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás gyanúja miatt folyik a nyomozás – írta Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Read more

Pert indít a főváros az e-jegyrendszer milliárdos buktája miatt – a Fidesz igyekszik kivonni az egyenletből Tarlóst

A Népszava szerint a legújabb fővárosi becslések alapján a bebukott e-jegyrendszer projekt kilencmilliárd forint veszteséget hozott össze a BKK-nak és ezen keresztül Budapestnek. A teljes költség pedig közben 37 milliárd forintosra nőtt. 

Read more

Tarlós és a Demokrata – „A közvéleménykutatási eredményeket 2019 óta végképp fenntartásokkal kezelem…”

Tarlós István Budapest volt főpolgármestere, ideológus és elemző szerepkörben tűnt fel a Demokrata hasábjain. Tette mindezt azok után, hogy hivatali ideje alatt sok minden volt jellemző rá,  de a dolgok  túlzott megideologizálása és elemzői képességei nem tartoztak ezek közé.

Read more

Pin It on Pinterest