Connect with us

Banánköztársaság

A most „készülő” gyerekekről

Megosztás

Hülyék vagyunk, ha azt hisszük, hogy a szegénységben élők húznak vissza bennünket — a korrupció húz vissza bennünket, meg az, hogy hülyék vagyunk kihasználni a rejtett erőforrásokat.

keltetogep
Megosztás

Hülyék vagyunk, ha azt hisszük, hogy a szegénységben élők húznak vissza bennünket — a korrupció húz vissza bennünket, meg az, hogy hülyék vagyunk kihasználni a rejtett erőforrásokat.

Ki az ellenség?

Húsz év kell ahhoz, hogy a most azonnal megcsinált gyerekek segédmunkásként melóba álljanak akkora minimálbérért, ami alig segít a nyugdíjválságon (jó, ha a maguk nyugdíját kitermelik). Eközben az ország népességének tizede, pont azok, akik a harmadik világbeli népességekre jellemző módon a kilátástalanság miatt vállalnak gyereket (mindegy, hogy két gyerek tengődik vagy öt), nem vesznek részt a gazdaság fellendítésében, a szociális ellátásuk a nyomoruk ellenére csak viszi a pénzt, az önellátó képességüket javító civilszervezetek a Soros-listán szerepelnek mint ellenség, és sokan azt mondják, hogy “zárkózzanak föl maguktól”, és akkor satöbbi.

A cigányság egyre jobban leszakad, a felzárkóztatásukra szolgáló EU-s pénzek java Fidesz-barát cigány bűnözők asszisztálásával gazdagítja azokat, akik enélkül is boldogulnának, és közben a helyzet egyre romlik, a népesség meg egyre cigányellenesebb, mert azt látja, hogy (papíron) megy a támogatás, de ettől nincs több jól boldoguló cigány család, falu vagy önkormányzat.

Az SZJA-kedvezmény szart se számít

annak, akinek olyan kicsi a jövedelme, hogy az nem generál SZJA-kötelezettséget. A hétszemélyes új autót nem tudja fönntartani az, akinek tűzifára sincs. És ne gyere nekem azzal, hogy a cigány Mercedesszel megy felvenni a segélyt, mert a mozgássérült matricával, szlovák rendszámmal keresztben parkoló terepjárós gádzsónak nem kell segélyért mennie, mégis leesik neki a lovetta csak azért, mert NER-kompatibilis.

Szóval csináljunk gyereket, de akik már megszülettek és pár stadion árából és főleg némi KISZÁMÍTHATÓ jövőképpel pár év alatt elkezdhetnének betagozódni az idős-gondozásba például, azokat lesz@rjuk, szegreáljuk.

Ez a CSOK-rendszer rejtett lakosságcsere-aspektusa, de ez ugyanúgy nem fog működni, mint a kommunizmus évtizedeinek asszimilációs politikája. Hülyék vagyunk, ha azt hisszük, hogy a szegénységben élők húznak vissza bennünket — a korrupció húz vissza bennünket, meg az, hogy hülyék vagyunk kihasználni a rejtett erőforrásokat.

(Forrás: Török Attila közösségi oldala)

Kapcsolódó

Amikor Orbán Viktor megvédi a családokat…..

 

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük