A most “készülő” gyerekekről 0 66

keltetogep

Hülyék vagyunk, ha azt hisszük, hogy a szegénységben élők húznak vissza bennünket — a korrupció húz vissza bennünket, meg az, hogy hülyék vagyunk kihasználni a rejtett erőforrásokat.

Ki az ellenség?

Húsz év kell ahhoz, hogy a most azonnal megcsinált gyerekek segédmunkásként melóba álljanak akkora minimálbérért, ami alig segít a nyugdíjválságon (jó, ha a maguk nyugdíját kitermelik). Eközben az ország népességének tizede, pont azok, akik a harmadik világbeli népességekre jellemző módon a kilátástalanság miatt vállalnak gyereket (mindegy, hogy két gyerek tengődik vagy öt), nem vesznek részt a gazdaság fellendítésében, a szociális ellátásuk a nyomoruk ellenére csak viszi a pénzt, az önellátó képességüket javító civilszervezetek a Soros-listán szerepelnek mint ellenség, és sokan azt mondják, hogy “zárkózzanak föl maguktól”, és akkor satöbbi.

A cigányság egyre jobban leszakad, a felzárkóztatásukra szolgáló EU-s pénzek java Fidesz-barát cigány bűnözők asszisztálásával gazdagítja azokat, akik enélkül is boldogulnának, és közben a helyzet egyre romlik, a népesség meg egyre cigányellenesebb, mert azt látja, hogy (papíron) megy a támogatás, de ettől nincs több jól boldoguló cigány család, falu vagy önkormányzat.


Az SZJA-kedvezmény szart se számít

annak, akinek olyan kicsi a jövedelme, hogy az nem generál SZJA-kötelezettséget. A hétszemélyes új autót nem tudja fönntartani az, akinek tűzifára sincs. És ne gyere nekem azzal, hogy a cigány Mercedesszel megy felvenni a segélyt, mert a mozgássérült matricával, szlovák rendszámmal keresztben parkoló terepjárós gádzsónak nem kell segélyért mennie, mégis leesik neki a lovetta csak azért, mert NER-kompatibilis.

Szóval csináljunk gyereket, de akik már megszülettek és pár stadion árából és főleg némi KISZÁMÍTHATÓ jövőképpel pár év alatt elkezdhetnének betagozódni az idős-gondozásba például, azokat lesz@rjuk, szegreáljuk.

Ez a CSOK-rendszer rejtett lakosságcsere-aspektusa, de ez ugyanúgy nem fog működni, mint a kommunizmus évtizedeinek asszimilációs politikája. Hülyék vagyunk, ha azt hisszük, hogy a szegénységben élők húznak vissza bennünket — a korrupció húz vissza bennünket, meg az, hogy hülyék vagyunk kihasználni a rejtett erőforrásokat.


(Forrás: Török Attila közösségi oldala)

Kapcsolódó

Amikor Orbán Viktor megvédi a családokat…..

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

patkany

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A terveknek megfelelően az V., a IX., a XIII. és a XX. kerületben …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Az MSZP elnöke és európai parlamenti (EP-) listavezetője szerint az EP-választásoknak nagy a …

vidnyanszky

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Ez egyszer nincs min vitatkozni a Nemzeti Színház regnáló igazgatójával, aki egyben a Magyar …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Az asztma okait célzó új kezelést fejlesztenek ausztrál kutatók. Az új módszer nem …

Pin It on Pinterest