Connect with us

Hírlevélbe

Németh Szilárd nagy evései – úgy szolgálja a hont, ahogy tudja…..

nemeth
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Úgy tűnik, a fidesz-potentátok sorozatbarátok, leginkább a magukról és egymásról készült képsorozatokat kedvelik. Ma már bemutattuk Orbán Viktor hát-sorozatát a legújabb, friss-ropogóssal fűszerezve, most Németh Szilárd hízásra ösztönző zabasorozatának újabb darabjára irányítjuk rá a figyelmet.

Németh, a hungarikum!

Nem, nem abban jeleskedik, amiért a közpénz-milliókat havonta bezsebeli, hanem „zabasorozata” újabb darabját posztolta ki oldala kezelője a Facebookra:

Emlékeztetőül sem időrendi, sem alfabetikus sorrendben, csak úgy, ahogy jön, ezzel is fityiszt mutatva a rendpártiságnak:

„Látom, tetszett a Bamba poszt. Ezért szívesen és szeretettel osztok meg egy képet az ÉN burgeremről. Mennyei volt, csak semmi Mekdánelc! Igazi, szaftos, 20 dekás húspogácsa, tehenkéből származó sajtok, puha zsemle, friss mártások és zöldek, ropogós batáta.”

nemeth-szilard

fotó: facebook

Kifejezett kedvencünk a disznóvérevés népszerűsítése hősünk előadásában:

„Hagymás vér reggelire a 8. Csepeli Disznótoron. Jó étvágyat kívánok!”

Megesik, hogy receptekkel bombázza a gyanútlan közösségioldal-fogyasztót, megnyugtatva mindenkit, hogy nyomtatásban is megjelenik a „hogy csináld, ha úgy akarod, ahogy Németh Szilárd”-leírás, amit reméljük a Gundelben is olvasnak és ennek figyelembevételével állítják össze a következő heti menüt:

Hogy készül a lengyelek híres kovászolt levese, a zsurek? – A csütörtökön megjelenő Csepeli Hírmondóból ez is kiderül.

fotó: facebook

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük