Connect with us

Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 26., péntek

horoscope-
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Sikeres

A csillagjegy szülötteinek nagy erénye, hogy soha semmit nem adnak fel. Időnként leeresztenek, de a kellő pillanat mindig talpon találja őket. Ennél fogva sikerük soha nem váratlan, hanem szívós küzdeni tudásuk végeredménye. Így előbb, vagy utóbb, de többnyire elérik céljukat. Ami nem jelenti azt, hogy sikereik teljében nem adódhatnak kellemetlenségek. Ma nagyon vigyázzanak a pénzükre, az egészségükre és ne dőljenek be minden üzleti ajánlatnak.

Bika 04.21. – 05.20. – Szokványos

Nem lehet mindent egy nap alatt befejezni. Mindenbe csak belekap, ez így nem vezet semmi jóra. Csigavér, csak szép sorjában: egyiket a másik után. Egyébként semmivel nem végez, csak mindent összekutyul. A szervezésben, ügyintézésben viszont kiváló ma, nincs olyan lehetetlen kérés, kívánalom, amit ne tudna betáblázni, megoldani. Döntse el végre, hogy megveszi-e azt a lakást, amivel kacérkodik! Lépnie kell, mert a hivatal malmai lassan őrölnek.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Oldott

Mára nyoma sincs a tegnapi szomorúságnak, s örömét fokozza egy telefonon érkező hír, mely szerint hamarosan el kell utaznia, méghozzá hosszabb időre. Ez azért gonddal is jár, mert nyelvtudása enyhén szólva is hiányos és fogalma sincs arról, hogyan lesz képes megértetni magát. Ne izguljon, vegyen elő könyveket, használja az internet adta lehetőségeket és gyorsan frissítse fel tudását. Meglátja, sokkal több van a fejében, mint gondolta volna.

Rák 06.22. – 07.22. – Változatos

Ma sokféle hatás érheti egyszerre. Nem is igazán tudja eldönteni, hogy melyik az erősebb. Végül is a nap mérlege pozitív, amit annak köszönhet, hogy barátai unszolására elmegy velük kiengedni a gőzt, benéznek az edzőterembe. A közös időtöltés és a sport meghozza a vidám hangulatot és a fáradtságát is kellemes velejárónak érzi. Munkahelyén minden rendben van, szép lassacskán beérik közös elhatározásuk.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük