Connect with us

Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 10., péntek

horoszkop
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Veszélyes

Vigyázzon! Munkahelyén bizalmas információkat hall, amelyek könnyen megtéveszthetik. Később komoly bonyodalmakat okozhat, – pozícióját is veszélybe sodorhatja – ha most hitalt ad a pletykáknak és belesodródik a kétes kimenetelű intrikákba. Legyen óvatos. Ne kockáztasson semmit. Jobb ma egy veréb, mint holnap egy olyan túzok, amilyenre valójában nem is vágyik.

Bika 04.21. – 05.20. – Jó

Ne kapassa el magát, már-már egy jóllakott ínyenc módjára, unottan turkál abban, amit az élete csak felkínálhat. S ami máskor nyálcsorgató pecsenye – persze átvitt értelemben is – azt ma megvetően tolja félre. Gondoljon a hosszú, szürke, böjtös napokra, s legott más színben tűnik fel minden. Ínyencség és kifinomultság jellemző ma Önre, kivált az étkezésekben és a testi szerelemben.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Rendes

Nem a rendszeretetéről híres, aminek sok hátrányos következményét kell elviselnie. Az sem csoda, ha rohamszerűen tör Önre a rendcsinálási kedve. Csupán az a baj, hete, hónapok mulasztásait aligha lehet egyetlen nap alatt maradéktalanul pótolni. Elégedjen meg azzal, hogy csak egy részét törleszti adósságának s ne akarjon mindent egy nap alatt elvégezni, mert abból még nagyobb rendetlenség lesz. Abból pedig…..

Rák 06.22. – 07.22. – Érzékeny

Nem volna baj, ha itt lenne már a hétvége, mert igencsak a végét járja! Már ami a lelki életét illeti. Ha teheti, kerülje ma a konfliktusokat, mert elfordult Öntől a szerencse és balsikerei nem növelnék amúgy is megcsappant önbizalmát. Mélyedjen el valamiben, ami leköti. Ha képes hosszabb ideig összpontosítani, még semmi sincs veszve. Este lazításként tornásszon, vagy fusson egy nagyot, biciklizzen pártíz kilométert. Ha kellemesen elfáradt, jobban fog aludni.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük