Connect with us

Kiemelt hírek

Oligarcha-vejeké a jövő? Hiába, családok éve van!

homlok
Megosztás

Újabb vőnevet lehet megtanulni! Itt van, megjött, beérett a helyzet, hogy a családok évében beinduljanak a lányos oligarchaapák mentsvárai: a lányoknak örök hűséget esküdött vő-gyerekek felhasználása.

Tudta? Nem tudta? Most megtudja!

Homlok Zsolt a temérdek gyönyörű magyar leányzó közül Mészáros Lőrinc gyermekét választotta párjául. Az eset nem új keletű, de a vő nevét most ízlelgetjük.

A magyar élvonalbeli futball-ligából kiesett Szombathelyi Haladás focicsapata számos anyagi problémával küzd, ráadásul az önkormányzat sem hajlandó nyakló nélkül támogatna a klubot. A bizonytalanság hosszú ideje tartott, de most – ahogy az Mfor írja a klub közleményére hivatkozva – megoldódott a Szombathelyi Haladás helyzete.

A Szombathelyi MÁV Haladás Vasutas Sportegyesület (Haladás VSE) elnöksége

hétfőn délelőtt úgy döntött, felhatalmazza az egyesület társadalmi elnökét – ő Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc veje –, hogy szándéknyilatkozatot írjon alá a patinás labdarúgóklubot működtető Szombathelyi Haladás Kft. (Haladás Kft.) többségi tulajdonosával, a HALMILL Team Tanácsadó Kft.-vel annak a Haladás Kft.-ben meglévő tulajdonrésze átvételéről.

„Tekintettel a Haladás Kft. jelenlegi gazdasági helyzetére, illetőleg arra a tényre, hogy az átvevő egy egyesület lenne, az átvétel tervezett jogcíme ajándékozás”

– fogalmaz a Haladás VSE elnöksége által jóváhagyott szándéknyilatkozat.

Kiderül a dokumentumból, hogy a tulajdonosoknak mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy

„a gazdasági bizonytalanságok rendeződjenek, megoldódjanak, és a társaság hosszú távú működése megalapozott legyen”.

Több sem kellett a fociért aggódónak, benyúlt a sifonérba…..

Homlok elmondta:

„A Szombathelyi Haladás érték, megmentése kötelesség. A Haladás VSE egyszerre képes összefogni a sportolni vágyó fiatalokat, felnőtteket, profikat, amatőröket. Bízunk benne, hogy Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonostársként hozzájárul a futballklub helyzetének konszolidálásához. Ez pártpolitikától független érték, amely egyaránt fontos a városi, megyei és országos sportélet résztvevőinek”

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük