Connect with us

Kiemelt hírek

Michael Jackson tisztessége – perelnek a rajongók!

Jackson
Megosztás

A világsztár nemhogy börtönbe nem került, de igazából senki sem tudta rábizonyítani sem a fajtalankodás, sem a gyerekmolesztálás vádját.

Meghurcolás forever!

A börtönviselt emberek szerint az elzárt világban a bebukottak két csoportja, a rendőrök és a gyerekmolesztálók számíthatnak a legkeményebb, legszadistább elbánásra úgy őreik, mint rabtársaik felől.

A HBO produkciójában készült állítólagos dokumentum „film” Jackson gyerekmolesztálásiról rántja le s leplet két sértett elmondása alapján. A film azonban nem sikerült valami nagyon meggyőzőre, legalábbis a rajongok szerintin. Ők úgy látják, – akárcsak a család – hogy a két férfi története nem csak hemzseg a hibáktól és szándékos csúsztatásoktól, de megfontoltan hazug is.

Ami szép, az szép

Michael Jackson után annak ellenére, hogy mint a pop-rock több más ikonja, szintén fiatalom halt meg, teljes és nagyon nívós művészi örökség maradt. Nem csoda, hogy még halála után tíz évvel is vezet bizonyos eladási listákat. Sőt! – a film megjelenéséig a rádiók által játszott listák éllovasai között is ott szerepeltek dalai. Ez utóbbi sajnos megdőlni látszik, mivel a film hatására nagyon sok rádió már egyetlen Jackson-dalt sem sugároz, ezzel megfosztva a rajongókat bálványuktól. Mert mondhatnak bármit is a fanyalgók, Michael Jackson bármilyen stílusban is alkotott éppen, abból a lehető legjobbat hozta ki.

A gyermeki lelken lötyögött egy férfi teste

Egyes állítások szerint márcsak azért sem élhetett vissza az énekes gyermek-barátai helyzetével, mert nem szexuális beállítottsága okán vette körül magát velük, hanem, mivel ő maga is gyermek maradt, így nem szexuális-játékszert hanem barátokat keresett bennük.

A rajongók perlik a vádlókat

Franciaországban több rajongói klub is beperelte Wade Robsont és James Safechucket, a HBO-film két riportalanyát.

A per tárgya, hogy a felperesek szerint a film készítői megtaposták Jocko jó hírnevét. A rajongók összesen 1 euro kártérítést követelnek, ezzel is bizonyítva, hogy nem pénzéhség vezérli őket, csupán Jackson jó hírnevének helyreállítását akarják. A klubok természetesen bírják az énekes hagyatékát kezelő hivatalos alapítvány támogatását is.

Forrás: Sprectum News

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük