Az Origo megsértette a felperes jóhírnévhez való személyiségi jogát és ezért bocsánatkérésre, helyreigazításra és sérelemdíj megfizetésére kötelezett

Egyetlen mondat az Alföldi-Origo per ítéletéből: “A Kúria Pfv.IV.21.757/2014/3. sz. felülvizsgálati végzése hangsúlyozza: „nem »csökkentett«, hanem éppen nagyobb a felelőssége annak, aki akár alkalmazottként, akár képviselőként a közvélemény tájékoztatásában hivatásszerűen vesz részt.” Nevezett felperes Alföldi Róbert és a megvezetettek -ez esetben is- pedig mi vagyunk mindannyian.

Read more

Engoron bíró: Trump úr, tudom, hogy ön komolyan veszi a saját dolgát, én is az enyémet! – Ítélet az ex elnök ügyében

A bíróság megsértése miatt elítélte Donald Trumpot egy New York-i bíró hétfőn, amiért a volt amerikai elnök nem adta át Letitia James, az állam demokrata párti főügyésze által kért üzleti dokumentumokat – közölte hétfőn az amerikai sajtó.

Read more

Miért is kell pereskedni azért, hogy megtudhassuk, mi lett 300 milliárd – 300.000 millió!- forintunkkal? – Ja, mert ez Orbánia?

Bár a hírfogyasztói emlékezetet a hozzáértők pár napra taksálják, talán van, akinek beugrik a Covid-járvány alatt “portyázni”, no meg “fürkészni” küldött “hozzánemértők” serege, akiket Orbán Viktor küldött hadba azért, hogy lélegeztetőgépeket vásároljanak Magyarországnak. A 300 milliárdunkkal kitömött és így szélnek eresztettek tették a dolgukat és megvettek mindent, amire azt mondták nekik, hogy “ez az!”. Aztán jött a fekete leves, amikor használni kellett volna a begyűjtött 16.000 darabból pár százat, hiszen a javuk nem volt alkalmas a betegek életben tartására.

Read more

Müller Péter Sziámi: első és utolsó nyilatkozat, amit ez ügyben teszek…..

“Ma reggel egy bulvárlapban megjelent egy engem és a velem történteket erősen negatívan ábrázoló, már címében is hazug, gyalázkodó írás. Volt, aki fenntartások nélkül elfogadta, és csatlakozott az előtte mocskolódóhoz. (Bocs, de őket ki kell tiltsam innen.) Nyilván nem azok voltak, akik ismernek és szeretnek, és fel sem tételezik rólam, hogy bántalmazok egy másik embert” – kezdte közösségi oldala bejegyzését Müller Péter Sziámi.

Read more

Gárdony önkormányzata pert veszített, de ki fizeti a cehhet? “A jegyző, a polgármester, a nyaralótulajdonosok, vagy egyenesen Soros?”

Többször beszámoltunk a Velencei-tó parti településen, Gárdonyban az önkormányzat és a polgármester hathatós közreműködésével folyó történésekről, amikkel a legtöbb esetben az ott élők, nyaralók jelentős része nem ért egyet. A mostani esetben Tóth István polgármester vagyonnyilatkozata körül zajlik a polémia.

Read more

Czeglédy Csaba: Budai Gyula kénytelen lesz 600.000 forinttal hozzájárulni a kampányomhoz!

Az élet nagy rendező! Micsoda fintora lesz a sorsnak, ha Czeglédy Csabát -ez ugyan feltehetően nem bizonyítható- pont az a 600.000.- forintos plusz kampányköltési lehetőség juttatja a képviselőség eléréséhez Szombathelyen, amit Budai Gyula utalt át neki! Hiába, Budai úr, a bírósági ítélet, az bírósági ítélet!

Read more

Pikó András: ítélet született, ki lehet mondani, hogy a Fidesz politikai bosszút állna a káptalanfüredi tábor ügyében!

Nem csoda, ha a naponta a Fidesz-smizettekből kiboruló cuccok tenderében elfelejtődött a több, mint egy évvel ezelőtt kipattant, akkor még csak “botrányszagú történet” a józsefvárosi önkormányzat káptalanfüredi gyermeküdülőjének fejlesztése ügyében. Szerdán döntött első fokon a bíróság, ahová Kocsis Máté Fidesz frakcióvezető citálta Pikó András polgármestert.

Read more

Pin It on Pinterest