Sorting by

×

Müller Péter Sziámi: első és utolsó nyilatkozat, amit ez ügyben teszek…..

“Ma reggel egy bulvárlapban megjelent egy engem és a velem történteket erősen negatívan ábrázoló, már címében is hazug, gyalázkodó írás. Volt, aki fenntartások nélkül elfogadta, és csatlakozott az előtte mocskolódóhoz. (Bocs, de őket ki kell tiltsam innen.) Nyilván nem azok voltak, akik ismernek és szeretnek, és fel sem tételezik rólam, hogy bántalmazok egy másik embert” – kezdte közösségi oldala bejegyzését Müller Péter Sziámi.

Megkértem ügyvéd barátomat, hogy fogalmazzon meg egy nyilatkozatot, és szólítsa fel az újságot, hogy azt bocsánatkérés kíséretében közölje. Mivel ez nem történt meg, ezen a családiasabb fórumon ismertetem a hozzám közelállókkal, és azt kérem, hogy osszátok meg minél többen.

“Álláspontunk szerint a következő történt:

Tizenhárom évvel ezelőtt egy labilis személyiségű, szexuálisan túlfűtött nő (akivel ügyfelem rövid időre szerelmi viszonyba keveredett, majd szakított) bosszúvágytól és pénzvágytól – azaz alantas indítékoktól – vezérelve próbálta őt megzsarolni, és amikor botrányos és aljas viselkedése miatt a férfi többé nem volt hajlandó szóba állni vele, feljelentette avval, hogy megütötte őt. (Korábban többek között a nő szexuális tartalmú videókat küldött a vádlott családi postafiókjába, amihez felesége és kiskorú gyermekei is hozzáfértek.)

Azt is hazudta, hogy ettől életre szóló sérüléseket szenvedett. (Három bírósági orvos-szakértő állapította meg, hogy ez nem igaz, és az sem egyértelmű, hogy nyolc napon belül gyógyuló, enyhe sérülései nem esésből, hanem ütésből származtak. Ráadásul ügyfelem, Müller Péter Sziámi úr kezelőorvosa és gyógytornásza büntetőjogi felelősségük tudatában, tanúként egybehangzóan, határozottan kijelentették, hogy az adott időben, félig gyógyult kezével ügyfelem nem is lett volna képes a cselekményt végrehajtani.)

A nő makacs erőlködése és intrikái eredményeképpen háromszor tárgyalták újra az ügyet

Az első, elmarasztaló ítéletről megállapították, hogy hibás, elfogult és szakszerűtlen volt, sérti még az ártatlanság vélelmét is. A második, felmentő ítéletről azt nyilatkozta a fellebbviteli bíróság, hogy alapos és igazságos volt, a lényeget nem érintő formai hiba miatt azonban azt is hatályon kívül helyezték.

A sértett nő nem adta fel. Rengeteg pénzt, és bocsánatkérést követelt, a nyilvánossággal fenyegetőzött

Az utolsó ítélet újra elmarasztaló volt, de védencemre az ellentmondások és kételyek miatt nem szabtak ki büntetést, ráadásul a feljelentést tevő sértett viselkedését az ítélet szinte súlyosabban értékelte, mint a vádlott magatartását, felszólítva a sértett nőt, hogy a továbbiakban ne zaklassa rendszeresen Müller Péter Sziámit, és ne avatkozzon bele kéretlenül, önkényesen az ő és családja magánéletébe…

Harmincéves ügyvédi praxisomban soha nem találkoztam hasonlóval, teljesen értelmezhetetlennek tűnő ítélettel.

A polgári perben az általa kért orvos-szakértői vizsgálat megállapította a nőről azt is, hogy a súlyos, tartós sérüléseire vonatkozó állításai nem igazak. Ezen túlmenően a labilis személyiség jelenlétét is rögzítették a vele való beszélgetés jegyzőkönyvében.

Jogkövető állampolgárként ügyfelem eleget tett az ítéletnek, kifizette a nő által követelt, tízmilliós nagyságrendű kártérítés helyett megállapított párszázezres nagyságrendű büntetést. Mivel a bíróság erre kötelezte (holott soha nem ismerte el, hogy elkövette volna, amivel megvádolták), magánlevélben kifejezte sajnálkozását (nem azért, mintha megütötte volna az illetőt, hanem azért, mert sajnálta, hogy valaha szóba állt vele, és nem ismerte fel azonnal a benne lakó kíméletlen romlottságot). Megtette ezeket dacára annak, hogy tizenhárom éven át folyamatosan ragaszkodott az igazsághoz, és hangsúlyozta: nem ütötte meg a vádlóját.
Az ügy, amely evvel az igazságszolgáltatás szabályai szerint lezárult, mégsem látszik véget érni.

Mivel a Blikk megkereséséből láthatóvá vált, hogy a nő nem nyugszik, és megpróbálja nyilvánosan bemocskolni ügyfelemet, felsőbb fórumon folytatjuk a harcot az igazunkért, ellene pedig (a peranyagban és az ítéletben is dokumentált) zsarolási kísérletért, zaklatásért, rágalmazásért és hamis tanúzásra rábírás kísérlete miatt büntető eljárásokat kezdeményezünk. A cinikusan egyoldalú és etikátlan újság ellen is kénytelenek leszünk megtenni a jogi lépéseket.

2022. 03. 13.
Dr. Jován László ügyvéd,
Müller Péter Sziámi jogi képviselője”

Kérem ügyvéd urat, jelezze azt az igényünket, hogy jelen nyilatkozatot változtatás és csonkítás nélkül, teljes terjedelmében közöljék a tervezett cikkel egy időben. Ellenkező esetben nem járulok hozzá a megjelenéséhez.

Ez az első és utolsó nyilatkozat, amit ez ügyben teszek.

Akik ismernek, úgyis tudhatják, hogy a vád képtelenség, az ítélet téves. Köszönettel: Müller Péter Sziámi”

A kommentekből….

“Sajnos a célkeresztbe fogott homlokán ott marad a bélyeg. Hiába az utólagos cáfolat, a magyarázat, akit egyszer hírbe hoztak, tehetetlen. Ld. Marton László…”

“Bulvárlapnak nem hiszek, sokaknak akarnak keresztbe tenni. Péter veled vagyunk!”

“Megosztottam egy csoportban, ahol reggel olvastam. Müller Péter Sziámi nem sokat jelent általánosságban, de én elhiszem, amit mondasz. Te vagy az ifjúságom, bízom benned. “Bocs hogy te életképes vagy, de az élet képes és rácáfol erre”

“Együttérzésünk és, megértésünk is aTiéd, mi is most kezdünk kikeveredni hasonló mentalitású hölgy karmaiból.”

“Bezárták az OPNI-t….szabadon “szaladgálnak”az ilyen nők……”

“Drága Péter, azt hiszem tudja, hogy kedvelem, mind személyiségében, mind munkásságában. Egészen biztos voltam benne, hogy olyasmire nem vetemedett mint amit a sajtó (szennyorgánum) leírt. Egy tény azonban elismerésre került, hát nem tudom finomabban leírni, a megcsalás ténye. Ez persze nem főbenjáró bűn, és teljességgel magánügy. Viszont egy rakás ember ugrásra készen áll, hogy beleálljon a hibákba és hasznot húzzon. Pedig mindenkinek ott van az bizonyos tégla amiben megbotolhat. Én sem tudtam kikerülni az ilyen embereket sajnos. Viszont nincs más, tanulni kell belőle és óvatosnak lenni. Muszály odafigyelni. Szívből kívánom, hogy tudja rendezni megfelelően ezt a rémtörténetet. Talán az a legegyszerűbb, ha nyilvánosan elhatárolódik az ügytől. Vannak részei amihez senkinek semmi köze nincs.”

“Kis szó játék: rág alom, zaklat ás, kicsit olyan, mint aki másnak vermet ás… Egy szavát se hiszem el, inkább kapzsiság, nyerészkedés, figyelemvágy, hogy a “hölgyre” is hulljon némi rivalda fény, állhat az indíték mögött, a blikk pedig eddig is szennylap volt, mitől is változott volna.. Kell a népnek a kacsa… ha már az asztalra sültnek nem jut 😉 Müller Péter Sziámi Te csak írd nekünk tovább a verseidet, énekelj nekünk minél többet, a többi nem számít 🥰 remélem találkozunk 16-án”

A fent említett cikket ide kattintva olvashatja, aki akarja.

Kapcsolódó

 

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.