Connect with us

Banánköztársaság

A Don üzenete

Az Orbán maffia utolsó nagy rablása?!
Megosztás

Az alvezér a gyanúsítás szerint átlagban 45 százalékot kért visszaosztani az uniós és hazai támogatásokból az azt elnyerő szervezetektől. Nehogy azt higgye bárki, hogy csak saját zsebre dolgozott! Így működik a rendszer.

A pénz végső úticélja: a Főnök központi kasszája

Néhány napja a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsított Simonka György fideszes képviselő, akinek mentelmi jogát is felfüggesztették a jogállam látszatának megőrzése érdekében, egy képet posztolt saját oldalán. Ezen Orbánnal látható a Várban tartott miniszterelnöki fogadáson. A Főmérnök joviálisan mosolyog mellette.

Ez nem véletlen. Időnként vannak zavarok a a Fidesz kommunikációban, de a Vezér ekkorát sosem hibázik. Pontosan tudja, ki áll mellette, ennek ellenére hatalma teljes tudatában, nyugodtan mosolyog. Ennek a mosolynak két üzenete van, de egyik sem a pórnépnek szól. Az első, hogy ne aggódj Gyuri, nem lesz baj! A másik pedig a többi fideszes rendszer láncszemnek. Nincs baj fiúk, erősek vagyunk, mindenki megvédünk, titeket is! Kis balesetek vannak, de nektek sosem lesz bajotok, ha engem követtek!

A Főmérnök mondott már olyat, hogy senkit nem hagy az út szélén

A sajtó ezt úgy értette, hogy a szegényeket, elesetteket a kormány mindig támogatni fogja. Tudjuk, mennyire, hogy csak a kilakoltatásra váró devizahitelesekre gondolunk stb. De valójában nem ez volt az üzenet. Hanem az, ha megtartod az omertát, a maffia hallgatás-törvényét, akkor Mi, a Rendszer, nem hagyunk cserben, minden eszközzel megvédünk! Mert minden hatalom a miénk!

Mert a Don pontosan tudta,

hogy pár nap múlva egy salátatörvény elrejtett paragrafusaként elfogadják majd a Btk módosítását, amely a bűnszervezetben való elkövetést szabályozza, és ezzel a súlyosabb büntetés bíróság általi megállapíthatóságát jócskán megnehezítik. Sőt elkerülik azt a lehetőséget is, hogy ne lehessen végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést is kiszabni.

Mert plusz törvényi feltételként szabják az elkövetők közti alá-fölérendeltségi viszonyt, a munkamegosztást, a konspiratív kapcsolatrendszert. Ezt pedig az omerta megtartása esetén szinte lehetetlen bizonyítani a bíróság előtt. Vagyis ami a Fideszes lopás fő működési elve, annak bírósági megállapíthatóságát szinte kizárták. Ha ugyanis az elkövetés és az elbírálás között megváltozik a törvény, az új szabály enyhébb, vagy már nem bűncselekmény, akkor az új törvényt kell alkalmazni a bíróságnak. Meg van kötve a bíró keze.

Montesquieu nem volt hülye, amikor a hatalom megosztásának elvét kidolgozta

Vagyis, hogy a törvényhozó, a végrehajtó, és a bírói hatalom különüljön el, mert ellenkező estben zsarnokság, visszaélés van. Ennyit megtanult a Főmérnök is. Ezért szegi meg. Leuralta a teljes államszervezetet, a sajtót, a gazdaságot, és a civil szférát is ellehetetleníti, mert Soros pénzén megtanulta, hogy a civilek rendszert tudnak buktatni. Ha vannak…

Az üzenet célba ért. A fiúk tudják: nincs mitől félni, lophatunk tovább! Ezért megint leírom, hogy ha egy hatalom a törvényt a jogtalanság rendszerének kiépítésére használja fel, akkor saját törvényeinek megtartása mellett nem lehet leváltani.

A többi a nép dolga. De nem tudom, hol van…

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük