Napló Hungarikum 23. – Orbán Viktor privát valósága – Abcúg Európai Bíróság – Épül az ország – a Fidesznek építed!

A szervezeti szabályzat és pártelnöki tisztem szerint taggyűlésre invitáltam a Törvény Keretei Között Mérsékelten Haladók Pártjának tagságát, hogy véleményt cseréljünk fontos, aktuális közügyekről. Ámde a beltagság (egy fő, hitvesem) kerek-perec megtagadta a részvételt, és azt mondta, hogy a miniszterelnök úr pénteki (egyébként fölöttébb rekedtes) szónoklata immáron elérte a „00” színvonalat, az utókornak tökéletesen elegendő lesz, ha csupán a naplóban marad nyoma ennek az orbánviktori mesemondó matinénak.

Read more

Hadházy: ha állva mobiloznak, üljenek le! Tényfeltártak a fiúk és kiderítették, hogy állatorvos vagyok!

A „Pesti Srácok” című propagandalap hatalmas tényfeltáró munka után újabb leleplezésre készül! Ha állva mobiloznak, üljenek le, mielőtt tovább olvasnak, olyan szörnyű a hír: állatokat gyógyítok!

Read more

Hadházy: átvágtuk a szalagokat, hogy megmutassuk, Orbánék hogyan vágják át az EU-t!

Nagyon rendes dolog a regnáló Orbán Viktortól, hogy szívén viseli a kis falvak lakóinak életét. Minden megtettek, -látszólag- hogy napról napra jobb legyen ezeken a településeken élni. Pénzt -főleg a közét, vagyis az Önét, meg az Önét is- nem kímélve úgy döntöttek, hogy a falusi ember kedvelt élettere a piac és ebből mindenhová kell legalább egy. 

Read more

Pin It on Pinterest