Simonka megüzente Lázárnak: ha ennél tovább mész, akkor én is tovább megyek! - Mit tudhat ez a pasas? - Városi Kurír

Sorting by

×

Simonka megüzente Lázárnak: ha ennél tovább mész, akkor én is tovább megyek! – Mit tudhat ez a pasas?

Érdekes és tanulságos közjátéknak lehettek tanúi, akik részt vettek Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje kampányrendezvényén Pusztaottlakán, Simonka György falujában.

Hirdetés

Simonka ellopta a show-t 

Addig lesz szabad, ameddig akar

– ezt mondta a nyolc éves börtönbüntetéssel fenyegetett fideszes képviselő, Simonka György Márki-Zay Péternek, akihez kampányolása közben ment oda. Márki-Zay éppen Simonka falujában, Pusztaottlakán kampányolt Szabó Ervin, az előválasztás orosházi jelöltje mellett, amikor meglepte őket Simonka György, a helyi fideszes országgyűlési képviselő. Hideg ásványvizet hozott a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak kampányoló politikusoknak – számolt be az RTL Klub híradója.

Azt mondom Lázár, Te azt mondod…..

Lázár Jánosról is beszélgettek, aki korábban azt hangoztatta Simonkáról,

a bíróságon fog megtörni a karrierje.

Simonka György szerint ő regényt tudna írni Lázárról, de amikor Márki-Zay rákérdezett, mire gondol, nem válaszolt, arra hivatkozva,

hogy túl sok a drót a politikuson.

Az RTL híradója rákérdezett Márki-Zaynál, hogy miről beszéltek, miután levette magáról a mikrofont, amire a miniszterelnök-jelölt azt mondta,

“Simonka nem érzi magát bűnösnek, Lázár Jánossal pedig komoly üzleti konfliktusaik is lehettek”.

Simonka is beszélt az RTL-nek, hogy

ha Lázár tovább megy, és többet beszél őróla, akkor ő is többet fog elmondani Lázárról. “Az arányosság elvét be kell tartani…”

-mondta sokat sejtetően. A híradó kereste Lázár Jánost is megadva a viszont-fenyegetés lehetőségét, de az adásig nem érték utol. Ami késik, az nem múlik, minden bizonnyal megtalálja a megszólított a lehetőséget a “farokméregetésre”.

simonka

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Simonka megüzente Lázárnak: ha ennél tovább mész, akkor én is tovább megyek! – Mit tudhat ez a pasas?

  • 2021.07.13 - 08:19
    Közvetlen hivatkozás

    Sajnos, simonka meg nem tudja, hogy mi jar egy maffia tagnak, aki megszegi az omerta torvenyet, es elkezdi a balhet a sajat bunbandajan belul. Lesz egy pont, amikor nem kellene neki ejjel egyedul jarni az uton, esetleg letrat kotozni az autoja tetejere. Meg mindig nem erzi, hogy lazar folotte all meg mindig a rangsorban, es orban patikamerleggel szamolgatja ki minden emberenek a merteket – hat simonka “megmerettetett es konnyunek talaltatott!” orban basi addig hasznalja a buntarsait, amig azok segitenek neki a hatalomban maradni. Ahogy visszahuzo erokent lepnek fel, ugy ok lesznek a kolonc, es maris mehetnek a lecsoba.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.