Már megint az a fránya pénz! Megy a bruszt az ellenzéki összefogás weboldalán gyűjtött adomány-maradékért

Az április 3-i választást megelőző kampányidőszakban rengetegen adtak pénzt az Orbán Viktor és a Fidesz legyőzése érdekében összefogó politikai erőknek, a támogatásuk túlnyomó része pedig a Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt által 2018 őszén alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) számlájára érkezett.

Read more

Az újabb 2/3 kialakulásának 5 oka – Orbán kontra Márki-Zay

A jobbikos szavazók valószínű átpártolása a Mi Hazánkhoz, a budapesti szavazókon kívül országszerte erős(ödő) Fidesz, Márki-Zay Péter, akinek nem sikerült megvalósítania, amit ígért az előválasztási győzelme után, és Orbán Viktor kormányfő, akit nem büntettek a magyar szavazók a külpolitikája miatt, de Európában izolálttá tette. Pálfi Rita elemzése az Euronewsban..

Read more

Frissítve! Négyen a bukás után: Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Donáth Anna

A baloldal igazi szégyene, még talán a vereségnél, a bukásnál is nagyobb az volt, ahogy magára hagyták a „kapitányt” a vereséget elismerő bejelentésekor. Csak a családja állt mögötte. Akiknek illet volna felvállani vele együtt a történteket, nem voltak ott.

Read more

Vásárhelyi Mária: a gyerekek, akik reggel úgy mennek iskolába, hogy minden lámpaoszlopon saját apjuk és családnevük mocskolását olvashatják….

Ahol gyermekkoromban laktunk, ott az utca szemközti oldalán egy belügyminisztériumi lakótelep állt 9 házból. A lakásokban fiatal belügyi- rendvédelmi dolgozók és börtönörök családjai éltek. Gyermekeik az én kortársaim voltak, az osztályunkba is legalább 8-10, ezekben a házakban élő gyerek volt.

Read more

„…Minden fideszesben van egy kis Kövér…” – legalábbis így vélik a budafoki választási fórum „barátságos közegében”

Az ukrán háború okairól és következményeiről, valamint a “balfék” Európáról is beszélt Kövér László egy budafoki lakossági fórumon, akit így konferált fel az „előzenekar”: „minden fideszesben van egy kis Kövér!”. Hogy pontosan mennyi Kövér van egy pártkatonában, azt Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának regnáló-párti elnöke nem fejtette ki

Read more

Amit szabad Jupiternek azt nem szabad…. – Buli volt az Andrássy út 60. előtt és Hódmezővásárhelyen is

Márki-Zay Péter az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje péntek este Hódmezővásárhelyen bulit tartott négy évvel ezelőtti első polgármesteri győzelmére emlékezve. Tévedni emberi dolog, ám elítélni az ellenzéki hódmezővásárhelyi bulit, viszont hozsannázni a Terror Háza előtti koncerteket az már valóban kettős mérce.

Read more

Pin It on Pinterest