Connect with us

Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. július 20., szombat

horoszkop
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Illés, Margaréta névnapjára. A nap kel: 5:08, nyugszik: 20,32.

Kos 03.21 – 04.20. – Válságos

Tervei kívánsága szerint beteljesülnek. Családi veszekedések nem várhatóak, partnerével is kitűnően megértik egymást. Csak éppen most nem fűtik heves szenvedélyek. Nem azért, mintha érzelmei kihűltek volna, hanem közbejött valami váratlan dolog – rosszul érzi magát, kellemetlen híreket kap hozzátartozóiról, vagy pénzügyeiről – és ez elrontja az egyébként jól induló nap hangulatát.

Bika 04.21. – 05.20. – Falánk

Imádja a fagylaltot, a régit is, az újfajtákat is, tulajdonképpen mindegyiket. A cukrászsüteményekkel sincs másképpen, de hab mindenképpen legyen rajta. Végső soron a ropit, meg az afféléket is meg lehet enni. Az a fontos, hogy enni lehessen. A pukkadásig jóllakik…. Alszik egyet, majd ott folytatja, ahol abbahagyta. Igaz, most szerelemmel töltekezik…..

Ikrek 05.21. – 06.21.- Kedvező

Szerencsés nap. Sok-sok futó kaland után végre kilátásban van egy hosszabb és mélyebb kapcsolat, pontosan olyan, amilyenre most vágyik. Kis idő elteltével túl hosszúnak és túl mélynek fogja tartani. Hiába, ilyen az Iker természete. Nem bírja a lelki bizonytalanságot, éppen ezért mindent nagy ívben, jó messze elkerül, ami lelki természetű.

Rák 06.22. – 07.22. – Nem átlagos

Némiképp visszanyerte lelki nyugalmát, mert azokkal a tanulmányokkal foglalkozik, amelyek érdeklik, lekötik gondolatait. Ma nem vágyik ki a szabadba, még, ha kimegy is a kertbe, inkább csak az árnyékba húzódik. Most kedvenc könyve, tanulmányai jelentik Önnek az összes örömet. Kicsit büszke is magára, hogy képes hét végén, ilyen szép napon bent kuksolni a lakásban.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük