Connect with us

Állati

Tüntetés egy kutyagyilkos ellen – Legyen állatrendőrség, mint más civilizált országban!

Megosztás

A keddi, egy kutya kegyetlen megkínzásáról szóló hír mindenkit fölháborított. Még azokat is, akik nem lelkes állatbarátok, csupán érző emberek.

Az egyik állatbarát a Facebookon most tüntetést szervez.

Csendes tüntetést szervezünk Balotaszállásra, a kutyáját bestiális módon kivégző nőszemély: HUDÁK BALÁZSNÉ háza elé. Célunk ezzel, hogy az elkövetőben tudatosítsuk tettének súlyosságát, valamint hogy a bíróság figyelmét felhívjuk, hogy egy példaértékű, maximálisan kiszabható büntetés elrettentő példa lenne a jövőben.

A tüntetés csendben, a jogszabályoknak megfelelően történne, mivel a figyelemfelhívás a cél‼

Aki egyetért és szeretne csatlakozni kérem privát üzenetben keressen meg!

Íme két hozzászólás

De oda nem csendes tüntetés kell Vivi, hanem ezzel a borzalmas, kegyetlen tettel hasonló kaliberű válasz; olyan amiről még sok év múlva is beszélnek! „Óvatos játékkal nem lehet nyerni”! Igenis, csak hagy lássa a Tisztelt Magyar Igazságszolgáltatás, hogy milyen indulatok forrnak Minden Jóérzésű Ember szívében!! Szigorítsanak már végre mindenféle tekintetben! Legyen állatrendőrség, mint más civilizált országban is!! Nagyon sok elhívatott ember dolgozna ott és végre visszaszorulnának az ilyen és hasonló szörnyű esetek! Valódi igazságtételt követelünk! Menjen csak börtönbe a gumicsizmás dög, ahol majd a „ranglétra” legalsó fokán alázzák!!

Én most nagyon remélem és bízom benne és szeretném, hogy ebből nagy botrány és cirkusz legyen végre! Nem mint eddig, hogy minden nap történtek hasonló esetek, köszönhetően az „értékes aberrált embertársainknak” és „minden csoda 3 napig tart” metodika alapján valahogy érdekes módon ellaposodtak ezek az ügyek!! Tenni kell és ki kell mondani hogy: ELÉG VOLT!!

https://www.facebook.com/csillag.vivien.7/posts/2902901719737573

Terápiás kutyák segítik a mozgásszervi rehabilitációt az egri kórházban

Terápiás kutyák segítik a betegek mielőbbi felépülését az egri Markhot Ferenc Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályán, az intézmény egy másik részlegén az elmúlt nyolc évben szerzett pozitív tapasztalatokra építve.

Illusztráció. Forrás: pixabay

A programról Szegedi Erzsébet, a kórház sajtóreferense az MTI-nek szerdán elmondta: a kutyáknak, amelyeket hetente egyszer visznek az osztályra, fontos szerepük van a betegek mozgásra motiválásában, pszichés állapotuk javításában. Egy civil támogató tíz ilyen alkalom finanszírozását ajánlotta fel. A foglalkozások anyagi fedezetét a továbbiakban az intézmény teremti elő.

Gyorsabban javul a betegek állapota

Szólt arról is, hogy a terápiában két, speciálisan e célra kiképzett kutya, egy német vizsla és egy border collie vesz részt a gazdájával, így a részlegen gyógyulók szívesebben kapcsolódnak be a gyakorlatokba és gyorsabban javul az állapotuk.

Szegedi Erzsébet tájékoztatása szerint a kórház mozgásszervi rehabilitációs osztálya jól felszerelt, rendelkezésre állnak az alapvető rehabilitációhoz szükséges fizikoterápiás eszközök. A részlegen rehabilitációs csapat is működik.

Az osztály szakmai elismertségét jelzi, hogy a szakvizsgára készülők felkészítésére kijelölt helyként is működik – jegyezte meg.

(Forrás: MTI)

Szerző

3 hozzászólás

3 Comments

  1. Edit

    2019.08.07 20:47 at 20:47

    Sajnálom a kutyát, de nem állságos egy kicsit ? Az hogy nap mint nap embert ölnek itt a hazánkban is, azért miért nem tüntetnek ? Az emberi élet ezek szerint nem ér annyit mint egy állat !!!!! Undorító !!!!

  2. Buksi

    2019.08.08 02:12 at 02:12

    Arra van torveny szivi. A lenyeg az, hogy Magyarorszagon nincs allatvedelmi torveny. Olvasni kene.

  3. Viri

    2019.08.09 01:15 at 01:15

    Kinek kell írni, ha csatlakozni szeretnék a tűntetéshez?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük