Connect with us

Blogbazár

Hajrá Lux Ádámok, Ákosok, Nagy Ferók, Pataky Attilák és a többiek! – Gyerekkorom kedvencei maradtok, bár felnőtt korom emberi megsemmisülései lettetek!

Amikor a megfelelési kényszer felülírja a ‘téri fifikát’ …. - Kálomista kérése volt, hogy az ElkXrtukat márciusban láthassa a nagyérdemű a TV2-ön
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Tudjátok, a hatalomnak csontig benyalni csak addig érdem, amíg a hatalom van hatalmon! De ha majd az emberek leváltják a hatalmat gyakorló, 4 éves személyiséggel rendelkező pszichopatákat az ország- és városvezetést szolgálatként felfogó EMBEREKre (a szavakon van a hangsúly!), akkor kitehetitek a lojalitásért kapott Jászai- meg Kossuth-díjat a vitrinbe, a bélyeg nagyobb lesz rajtatok, mint rajtunk a „libsi”, „náci”, „sorosgyurcsány”, egyszerűen azért, mert a mi bélyegeinkkel szemben a tieiteknek lesz igazságalapjuk!

Én büszkén kampányolok

az ellenzéki, de pártfüggetlen szervezeteknek, jelölteknek, mindenféle elvárás vagy ellenszolgáltatás nélkül, csak a reményért, hogy általuk megreccsen a diktatúra!

Tudom, hogy ez számotokra elképzelhetetlen,

ezért is hazudoztok rólam és a hozzám hasonlókról mocskolódva, névtelenül, arctalanul kamuoldalakon, hogy „sorosgyurcsány” meg „hazaáruló”. Nálatok csak üzlet van, és fogalmatok nincs róla, mit jelent őszintén szeretni egy kultúrát, egy országot, bizonyos közösségeket, mit jelent érezni a felelősséget, amit a tehetség és az adófizetők által fizetett diplomáink jelentenek.

Ti pénzben meg alkukban mértek mindent, és fel sem merül bennetek, hogy léteznek másféle emberek, akiknek már önmagában az boldogság, ha látják, hogy jó emberek vezetik a városukat, hazájukat, vagy az érvényesül, aki valaki, azokkal szemben, akik emberi és szakmai minősége a nullához konvergál.

Nem mindenki egocentrikus, önelégült seggfej

Nem mindenki gyáva, gerinctelen hízelgőgép! Nem mindenki vágyik díjakra! Az igazi művésznek a közönség szeretete a kitüntetés! Őszintén sajnállak titeket, amiért nem tudtok együttérezni, ezért nem örültök a közönségetekkel, de nem érzitek át azon éhező, megszégyenített embertársaitok fájdalmát sem, akiket az a rendszer tett tönkre, amit Ti, kedves kollégák, Ti bizony éltettek és legitimáltok!

Tudjátok, aki nem narcisztikus pszichopata,

az vagy befogja ma a száját, vagy ha kinyitja, akkor a Fidesz ELLEN áll ki. Nekünk nem kellenek díjak, még azt is vállaljuk, hogy országon kívül teremtjük meg az egzisztenciális függetlenséget (380 napja nem koncerteztem Magyarországon – a siófoki 3 dalt hadd ne vegyem koncertnek!), hogy az interneten keresztül végezhessünk egyfajta értékmentő, felvilágosító munkát, ezáltal hűek maradjunk önmagunkhoz.

Feláldozzuk a családunkkal való vasárnapi ebédeket, ünnepeket, szemben veletek, akik a hatalomnak hízelegve azt hiszitek, ér bármit is a tőlük kapott elismerés. Igen, ma talán ér, mert valakinek hazudhatjátok magatokat, ezzel hallgattatva el azt a riadt kisebbségi komplexust, ami a belső ürességetek mélyéről ordít. Holnap meg ne csodálkozzatok, hogy az esetleg hirtelen felébredt nép menekülésre késztet!

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük