Orbán magába nézett és olvasmányai alapján egy Kovács Ákos idézettel jeleskedett – Tudja valaki, hányadik oldalon van az Ablak-Zsiráfban?

Orbán Viktor pár hete minden követ megmozdít azért, hogy egyívású látszatát keltse a nép legkülönbözőbb rétegének képviselőival. Volt, hogy a vidékiségére erősített rá (?), megesett, hogy a családcentrikus apa-gyerek pozíciót célozta meg, belebújt az éjszaka három műszakban keccsölők bőrébe. Ma magát adta: Ákos-dalból vett idézetet posztolt.

Tovább

Kovács Ákos a forradalom emléknapján is szolgál és véd! – Végül is ezért tartják …..

Nagy bátorságról és nemes lélekről tanúskodik Kovács Ákos rendíthetetlen kiállása, amiben leszögezte, hogy maradéktalanul és kora gyermekkora óta hű Orbánhoz és a NER-hez, ha volt akkor, ha nem. A balliberális elnyomást- ami most van –, ő is érzi, de dacol vele!

Tovább

A nemzet Ákosa EP-vel domborít – nézi a híreket és összeaggódja magát

Kovács Ákos, a régvolt Bonanza Banzai frontembere sűrű évet mondhat magáénak. Megosztó a személye, ennek ellenére – elmondása szerint – tavasszal akusztikus, kórussal kísért turnéja volt, a nyári fesztiválokon rockos műsorral lépett fel; 2018-ban eddig több mint 140 ezren hallgatták élőben. De még csak szeptember van, messze még a szilveszter!

Tovább