Sorting by

×

Orbán “kultúrnapja” a kultúra napján

Orbán Viktor szombatját a kultúrára fűzték fel: délben, a magyar kultúra napján átadták a Magyar Zene Házát a budapesti Városligetben, ahová a képek tanulsága szerint nem csak kortesbeszélni ment maga mellett és ekézni az ellenzéket, hanem párnázott fotelből zenét hallgatni is. Este újabb muzsika várta, hiszen beugrott a nagy haver, Ákos giga-koncertjére. A bátor regnáló miniszterelnök példamutatóan maszk nélkül abszolválta mindkét rendezvényen való részvételét.

Kulturális reggebéd: Magyar Zene Háza

Az ott történtekről ide kattintva olvashat beszámolót. Ami azonban kimaradt: Szakcsi Lakatos Béla hatalmas nyelvcsapása, amivel mosolyt csalt a jelenlévő hölgyek-urak arcára és még Orbán is elmosolyodhatott, hiszen azon nyomban kinyomatta közösségi oldalára:

Kulturális estebéd

A koronavírus-járvány miatt tavaly decemberben elmaradt Ákos évzáró duplakoncertje, mivel két zenésztársáról is kiderült, hogy covidos lett. Szombat este 8 órára hirdettek meg a kezdést, fél 7-kor kaput nyitottak és a járvánnyal mit sem törődő tömeg benyomult a Papp László Budapest Arénába. Igen ám, de…. egyszer csak lezárták a környéket, okként az a hír járta, hogy maga Orbán Viktor hajtat a célállomás felé, hogy Ő is -természetesen maszk nélkül- bulizzon, de legalább is fényképezkedjen egy pöttyet. (Minderről képes és videóbeszámolót talál a Blikken)

“Ákos 2022”

A kommentekből….

“Pojáca. Már csak Kisgrófó hiányzik…”

“Feró hiányzik és teljes lenne a szuper trió”

“Az a tekintet többet mond ezer szónál …”

“Ákos kerűld ezt az embert, mert rontja a imidzsed..”

“Ákost és a Miniszterelnök urat is a jóisten áldja meg”

“Hajrá Fidesz mindent bele nem hagy hatjuk hogy a baloldal győzzön Ákos király kép nagy rajongod vagyok nagyon szeretem a zenéidet hajrá Fidesz”

“Csak Majka ne jöjjön mert akkor Belehalunk”

“Az oltás működik, Magyarország működik!!!!! KÖSZÖNJÜK miniszter Elnök úr!!!!!!!”

“Bírom a két ikont. Isten éltesse, erősítse még őket sokáig!”

Nicsak!

Összefutottak…..

“Ákosra várva…”

orbán kilutúrnapja
fotó: R.P. facebook oldala

orbán

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.